Alexandra Kolínská Kultúra

Propagácia s nápadom: Transparenty o metropole východu sa objavili na poľskom maratóne, FOTO!

Naše mesto sa opäť netradičným spôsobom ukázalo v zahraničí. Tentokrát sa na maratóne v Poľsku objavili transparenty, ktoré prezentovali Košice.

Ilustračný obrázok k článku Propagácia s nápadom: Transparenty o metropole východu sa objavili na poľskom maratóne, FOTO!
Zdroj: Dnes24.sk

Košice nie sú len o titule Európskeho hlavného mesta kultúry, moderných street artových dielach, monumentálnych katedrálach alebo najstaršom maratóne v Európe… to všetko a ešte viac bolo možné vidieť na transparentoch v rukách povzbudzujúcich na krakowskom maratóne Cracovia Maraton, ktorý sa konal v nedeľu, 19. apríla 2015.

„Tieto zaujímavosti sa stali hlavným motívom netradičnej propagačnej kampane Košíc počas maratónu Cracovia Maraton, ktorú realizovala organizácia Visit Košice. V nedeľu sa tak tisícky poľských fanúšikov behu mohli oboznámiť s metropolou východu ako zaujímavou turistickou destináciou, ktorá búra predsudky o zažitých faktoch,“ uviedol manažér Visit Košice Dominik Plavka.

V radoch povzbudzujúcich tak bolo možné vidieť tabule a transparenty s jednotnou témou – Košice nie sú iba… Dôraz sa pritom kládol najmä na výber toho najzaujímavejšieho, čo Košice dokážu zahraničnému návštevníkovi ponúknuť.

„Samotná forma propagácie maratónu bola veľmi jednoduchá, jasot a veselé povzbudzovanie fanúšikov s transparentmi malo pripomínať priateľskú atmosféru košického Medzinárodného maratónu mieru,“ povedal Plavka.

Vzhľadom k blízkostí Košíc od poľských miest (Krakow približne 250km, Katovice 320km a Rzesow 200km) má mesto veľký potenciál osloviť našich severných susedov. Najatraktívnejšiu ponuku predstavuje víkendový pobyt spojený nielen s poznávaním mesta, ale aj celého východného Slovenska. Kampaň je založená na prezentovaní nových a menej známych informácií o Košiciach s cieľom prilákať návštevníkov, ktorí v rámci zážitkov hľadajú niečo nové a neobjavené.

Foto: Visit Košice

FOTO: Košické transparenty sa objavili na poľskom maratóne!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM