Krimi

Spoznali ste ho? Polícia pátra po nezvestnom Košičanovi

Polícia prosí o pomoc! Pátra po 41-ročnom mužovi z Košíc.

Ilustračný obrázok k článku Spoznali ste ho? Polícia pátra po nezvestnom Košičanovi
Zdroj: KR PZ Košice , TASR/Lukáš Grinaj

Polícia pátra po 41-ročnom Stanislavovi Juhasovi z Košíc. Nezvestný je od pondelka (14. 2.). Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová.

„V čase okolo 16.30 h odišiel z miesta trvalého bydliska na neznáme miesto a doposiaľ nepodal o sebe žiadnu správu, pričom miesto jeho pohybu a pobytu nie je známe,“ povedala Mésarová.

Čo mal na sebe

Muž je vysoký 175 centimetrov, má hnedé vlasy a sivo-zelené oči. Oblečené má mať modré rifle, sivo-ružový sveter, kockovanú košeľu a zelenú zimnú bundu. Obutú má mať vysokú čiernu turistickú obuv a so sebou by mal mať modro-červený vak s karimatkou.

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare PZ, telefonicky na čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky PZ či KR PZ v Košiciach na sociálnej sieti.

Môžu tak urobiť aj v pracovných dňoch od 7.30 do 15.30 h priamo na oddelení pátrania a kriminalisticko-technických činností odboru kriminálnej polície v Košiciach či telefonicky na telefónnom čísle 09619310 70 alebo 09619310 75.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM