Lenka Fedorová Správy

Streamer Rado z Košíc prekvapil fanúšikov: Známu pieseň od Schelingera zaspieval ako pán!

Na streame zabáva fanúšikov, niekedy ich však vie poriadne prekvapiť. Tak, ako to urobil v uplynulých dňoch a mnohým tak vyrazil dych.

Ilustračný obrázok k článku Streamer Rado z Košíc prekvapil fanúšikov: Známu pieseň od Schelingera zaspieval ako pán!
Zdroj: Archív: Radoslav Tóth

Radoslava Tótha poznajú mnohí fanúšikovia najmä zo streamu, kde vystupuje pod prezývkou rdO. Streaming predstavuje hranie hry na PC, pričom prenos z tejto hry je sprostredkúvaný ďalším ľuďom. Vtipné poznámky či komentáre Rada počas prenosu pravidelne zlepšujú náladu množstvu jeho sledovateľov.

Ako nášmu spravodajskému portálu tento Košičan pred časom prezradil, vo svojom voľnom čase sa okrem streamingu venuje aj spevu. O tom, že spievať vie, presvedčil okolie už na svojej stužkovej slávnosti, kde zanôtil pieseň My way od Franka Sinatru. V uplynulých dňoch sa však Rado svojich fanúšikov rozhodol potešiť cover verziou známej piesne Šípková Růženka od Jiřího Schelingera.

,,Neskutočný český spevák, ktorého metaforické texty sú niečo neskutočné a práve preto som si vybral jednu z jeho najlepších pesničiek, pretože presne pri niečom takomto, keď stojím v štúdiu pred mikrofónom som presne v tom svete, do ktorého málokoho vpustím," napísal Rado k svojmu odkazu. A reakcie na seba nenechali dlho čakať.

Jeho fanúšikovia boli z Radovho speváckeho výkonu nadšení a nešetrili slovami chvály. Nuž, presvedčte sa sami. Jeho cover verziu známej piesne si môžete vypočuť v našej videogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Foto: ilustračné

Košičan si prichystal prekvapko: Takto krásne zaspieval známy song, VIDEO
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM