Tlačové správy

SÚŤAŽ: Úprimné kurča s rodokmeňom rozdáva lístky na festival BAŽANT POHODA!

Chcete si dopriať na obed pravé slovenské kurča a získať lístok na festival Bažant Pohoda ako bonus k tomu? Zapojte sa do súťaže s Úprimným kurčaťom!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Úprimné kurča s rodokmeňom rozdáva lístky na festival BAŽANT POHODA!
Zdroj: Webnoviny.sk

Na etikete Úprimného kurčaťa sa hneď dozviete, z ktorej slovenskej farmy kurča pochádza. Keď si naťukáte rodné číslo z etikety na stránku www.uprimnekurca.sk, zistíte, odkiaľ pochádza vajíčko, čím kŕmili kuriatko, kto ho skontroloval, na snímke dokonca vidíme, kto ho spracoval… Vďaka Garancii pôvodu si skrátka môžete byť istí, že na obed či večeru si doprajete zaručene kvalitné a čerstvé slovenské kurča, ktoré by podľa odborníkov na zdravú výživu určite nemalo chýbať v zdravom a vyváženom jedálnom lístku. Ako sa môžete zapojiť do súťaže?

Súťažíme v termíne od 1.-31.5. na stránke www.uprimnekurca.sk. Stačí zadať rodné číslo z etikety, zaregistrovať sa a čakať či sa vaše meno na druhý deň objaví medzi vyžrebovanými spotrebiteľmi. Na záver súťaže sa zo všetkých zapojených súťažiacich ešte žrebuje o 20 poukážok na grilované kurča, ktoré si budú môcť výhercovia vychutnať priamo na festivale BAŽANT POHODA. Tak čo, vidíme sa v júli na festivale?

ČO JE GARANCIA PÔVODU Úprimného kurčaťa
Garantovaný pôvod – od vajíčka až po spracované kurča na pulte v obchode.
Slovenská farma – slovenskí farmári kurča chovajú v prísne stanovených a kontrolovaných podmienkach.
Slovenské krmivo – kurča kŕmia kvalitnou slovenskou kukuricou a pšenicou .
Veterinárna kontrola – je pod stálou kontrolou veterinárnych lekárov a veterinárnych technikov.
Slovenský spracovateľ – slovenská HYZA využíva na jeho spracovanie moderné technológie a zamestnáva už tretiu generáciu Slovákov.

*Spoločnosť HYZA a.s. so sídlom v Topoľčanoch ponúka široký sortiment produktov z hydinového mäsa – celú a porciovanú chladenú a mrazenú hydinu, mäsové prípravky (marinované a posypané grilovacím korením), hydinové mäsové výrobky (hydinové šunky, salámy, párky, pečeňové syry a údené špeciality) pod značkou HYZA. Pri ich spracovaní sa okrem prísnych hygienických podmienok, dodržujú aj podmienky ochrany zdravia hydiny (WELLFARE), t.j. sú vytvorené podmienky, v ktorých je hydina chránená pred fyzickou a psychickou nepohodou. HYZA, a.s. patrí do skupiny Agrofert, ktorá má pod kontrolou celý proces od prípravy krmív, cez chov až po výrobu hydinových výrobkov. *

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM