Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Čo tak ísť vlakom na výlet? A stihnete aj voľby

Čaká nás krásny posledný marcový víkend. Ak ho nestrávite v prírode, tak sa môžete inšpirovať i našimi tipmi alebo priložte ruku k dielu na jarnej brigáde.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Čo tak ísť vlakom na výlet? A stihnete aj voľby
Zdroj: Detská železnica Košice

Klub šikovných gazdiniek

Klub šikovných gazdiniek je skupina žien, ktoré sa rozhodli povýšiť domáce práce nad každodennú rutinu. Pridajte sa k nim, ak máte otázky ohľadom praktických rád z domácnosti alebo vám chýbajú nápady na skrášlenie vašich domovov. Stretnutie sa koná vo Výmenníku – Obrody

Kedy: piatok 29. marca od 15,30 do 18,30 hodiny

Veľký vlakový výlet do Levoče

Pozývame vás na prvý vlakový výlet po veľkej železnici. Z Košíc sa dostaneme do Levoče, kde už na nás čaká najväčší gotický kostol, najvyšší gotický oltár, dozvieme sa ako sa robia knihy pre nevidiacich. Veľký vlakový výlet na gotický Spiš - Košice – Levoča a späť. Odchod je zo železničnej stanice.

Kedy: sobota 30. marca o 7,50 – návrat o 16,50 hodine

Hodina Zeme

V Hvezdárni a planetáriu na Popradskej 68 sa v rámci celosvetovej akcie Hodina Zeme budú konať zaujímavé podujatia. Čaká vás pozorovanie objektov večernej oblohy, hviezdna obloha nad Košicami, astrokino, výstava kresieb detí – Vesmír očami detí, 3D vesmir – výstava 3D astronomických obrázkov, výstava astrofotografii – Farebná hra vesmíru aj rozprávka o súhvezdiach pre deti

Kedy: sobota 30. marca od 18,30 do 22,00 hodiny

Hack Košice

Hack Kosice je prvý študentský medzinárodný hackathon na Slovensku. Je to 24-hodinová akcia kde študenti súťažia v tímoch, zdieľajú myšlienky a majú možnost vytvoriť niečo revolučné. Hackathon je pre všetkých študentov zadarmo. Bude sa konať v Kulturparku.

Kedy: sobota a nedeľa (30. a 31. marec) od 9,00 hodiny

Párky, pivo, brigáda!

Príď pomôcť do Kina Úsmev na veľké jarné upratovanie a odmena ťa neminie! Párky, pivko, horčica a dobrá hudba ti zahrajú do švihu handričkou a svaly posilníš vypratávaním starých ťažších (archívnych) predmetov!

Kedy: nedeľa 31. marca od 13,00 do 20,00 hodiny

Zdroj: TASR
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM