Tlačové správy

Už aj v Košiciach si môžete opäť dopriať Thajskú masáž: Zažite luxusný oddych bez obáv z nákazy

Dlhé mesiace sme si nevedeli nič podobné predstaviť. Mnohí sa však aj teraz obávajú vycestovať za exotikou, ale tú si môžete užiť aj pri pravej thajskej masáži. V salóne Golden Kinnaree mysleli na všetko.

Ilustračný obrázok k článku Už aj v Košiciach si môžete opäť dopriať Thajskú masáž: Zažite luxusný oddych bez obáv z nákazy
34
Galéria
Zdroj: Golden Kinnaree

Dlhý čas pandémie riešil každý ako vedel. Niektorí z nás sa začali sami strihať, iní začali experimentovať s kvaskovým pečením, či klíčkovaním. Sú však aj veci, ktoré sa jednoducho nahradiť nedajú. V košickom salóne Golden Kinnaree vykonávajú thajské masáže rodené thajské masérky.

Táto voľba je nielen štýlová. Thajčania majú k dotyku bližšie ako my Európania, je pre nich prirodzený. Kultúrou a výchovou nie je nijako potláčaný. S thajskými masážami začínajú často už v rannej mladosti a absolvovaním akreditovanej školy len zdokonalia toto umenie.

Znovu otvorení

Dobrou správou je, že salón Golden Kinnaree je znovu otvorený. Funguje v čase od 9:00 do 21:00 každý deň.

Naša prevádzka bude aj naďalej dodržiavať hygienické opatrenia na ochranu vášho zdravia a taktiež zdravia našich zamestnancov. Dezinfikujeme miestnosť po každom klientovi a prestávka medzi jednotlivými masážami je 30 minút kvôli pôsobeniu dezinfekčných prostriedkov, pravidelne sa dezinfikujú aj všetky dotykové plochy na prevádzke a naši zamestnanci sú očkovaní na ochorenie Covid-19,“ uvádza sa na oficiálnom webe salónu.

Ak vám končí platnosť darčekového poukazu v najbližších dňoch, prípadne vám skončila platnosť poukazu počas lockdownu, nemusíte sa báť, bude Vám umožnené využiť ho, môžete sa bez problémov objednať na masáž online alebo telefonicky.

Základ Tradičnej thajskej masáže spočíva v akupresúre, kde pri cielenom zatláčaní na reflexné zóny na vašom tele masérky využívajú ruky, lakte a aj kolená. Popri tom poskytujú aj základné uvoľnenie od bolesti s následným strečingom, ktorý má za úlohu rozhýbať vaše stuhnuté svalstvo.

Verní tradíciám

Medzi obľúbené masáže patrí aj Thajská olejová aromaterapeutická masáž, ktorá je miernejšou formou thajskej masáže a využíva trecie hmaty v kombinácii s akupresúrnymi tlakmi. Zákazník si môže vybrať aromaterapeutické oleje podľa vône.

Pre ľudí, ktorých trápi chrbát a majú sedavé zamestnanie v košickom štúdiu ponúkajú Thajskú masáž chrbta a šije a taktiež aj Kancelársku masáž.

Tieto masáže sa vykonávajú bez použitia oleja, prípadne len použitím oleja zmiešaného s uvoľňujúcim thajským balzamom. Samozrejmosťou je využívanie techniky z tradičnej thajskej masáže.

Prevažne v zimnom období, ale taktiež aj počas celého roka patrí medzi obľúbené masáže aj Bylinná Kráľovská masáž, pri ktorej masérky pracujú s plátenými vreckami, ktoré sú namiešané z viac ako 10 vzácnych bylín. Tieto bylinné vrecká sa najskôr nahrejú v parnom kúpeli a potom sa prikladajú na miesta, kde sa hromadí stres a napätie. Teplo a esenciálne oleje z byliniek vyživujú pokožku a tým zároveň stimulujú krvný obeh.

Objednajte sa

Podľa majiteľky štúdia Golden Kinnaree je ideálne ak sa na masáž objednáte dopredu. Môžete tak spraviť cez online rezervačný systém, alebo telefonicky na čísle 055/286 23 94.

Pridajte sa na fb stránku Golden Kinnaree a buďte informovaní o všetkých novinkách

Golden Kinnaree v Košiciach: Nechajte sa rozmaznávať
34
Galéria
Zdroj: Golden Kinnaree

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Golden Kinnaree
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM