Lenka Fedorová Kultúra

Víkend klope na dvere: Zažite v Košiciach parádne párty!

Posledný júlový víkend sa bude v Košiciach niesť v duchu poriadnej zábavy. Vyberte si z nášho prehľadu tých najatraktívnejších akcií v metropole východu.

Ilustračný obrázok k článku Víkend klope na dvere: Zažite v Košiciach parádne párty!
Foto: Rastislav Búgel

SUMMER FRIDAY EVENING

29. júl 2016 o 18:00, Tabačka KulturFabrik

Dvaja DJ-i a i ich hostia bavia celé leto pri sviežej elektronike svojich hostí. Magická atmosféra, parádna hudba i netradičný svetelný dizajn je skvelým spôsobiť ako zavŕšiť týždeň.

GL REVIVAL FEST

29. júl 2016 o 20:00, Amfiteáter Gelnica

Neďaleko od Košíc sa odohrá revival festival, na ktorom si prídu na svoje fanúšikovia Nirvany či legendárnej kapely Guns n Roses. V podaní revival kapiel sa gelnický amfiteáter premení na energické miesto.

PRAVIDELNÁ PIATKOVÁ PÁRTY

29. júl 2016 o 21:00, Retro cult club

V piatok už tradične patrí v Košiciach najlepším akciám. Retro cluk, ktorý je situovaný v samom centre mesta, ktorý sa teší veľkej obľube.

GIRLS FIRST DISCO

29. júl 2016 o 22:00, Jazz Club

Jazz Club prináša už niekoľko rokov špeciálne party pre zástupkyne nežnejšieho pohlavia. Tie sa už tento piatok odviažu na atraktívnej Girls first disco.

FRIDAY IN JAZZ

29. júl 2016, Jazz Club

Keď už sa vyberáte do mesta v piatok, tak určite Vaše kroky namieria k nám do JAZZu. Najvyššia koncentrácia zábavychtivých mladých ľudí, najviac krásnych žien na meter štvorcový a výborná muzika s DJ Dexterom.

BEH NA VEŽU

29. júl 2016 o 20:00, Vyhliadková veža Hradová

Večerný beh na vyhliadkovú vežu pri Košiciach. Intervalové štarty a hustý kilometer až na samý vrchol. After Party a sprievodný program pod vežou. Podujatie pre všetkých, ktorí majú radi výzvy a zároveň pozvánka na netradičnú návštevu vyhliadkovej veže a pohľad na nočné Košice.

OFFROAD

29. júla 2016 o 15:00, Košice, ZOO – Kavečany

Len vy, stáda zvierat a spoľahlivý sprievodca. Vychutnajte si jazdu safariautom. Po návrate z divočiny môžete výlet zakončiť večerou a ako darček navyše od nás dostanete balíček.

RETRO JE FUNKY

30. júl 2016 o 21:00, Retro cult club

Retro je Funky predstavuje ďalšiu s úpešných akcii Retro Cult Clubu. Tentoraz sa predstaví v letnej edícii. Rezidenti akcie Oldschool Djs s Tomášom Javnickým ( sax) si pre návštevníkov pripravili aj prekvapenie.

MUSIC CULTURE DISCO

30. júl 2016 o 22:00, Jazz Club

Tanečné šialenstvo so Spotty-m pokračuje aj v sobotu. Skvelá hudba a nekonečná zábava patri k letu a v Jazze si prídete na svoje.

BEACH PLAZA TERASA

6. – 31. júl 2016, Košice

MČ Košice – Západ v rámci napĺňania posolstva Európskeho mesta športu – Košice 2016, vytvorí takmer počas celého júla pred OC Galéria veľké plážové ihrisko. Ambiciózny projekt pod názvom „Beach Plaza Terasa“ si vyžiada viac ako 100 ton piesku, ktorý na najväčšom námestí v centre košického Západu vytvorí priestranstvo určené predovšetkým na letné plážové športy a sprievodné aktivity.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM