Lukáš Zavacký Šport

VIZUALIZÁCIE nového štadióna na KVP: Zábery z miest, na ktoré sa bežný smrteľník len tak nedostane

Mladí hokejisti majú v Košiciach nové možnosti na športovanie. A nielen oni. Široká verejnosť môže po novom využívať nový zimný štadión, ktorý vyrástol na sídlisku KVP. Viac na fotografiách!

Ilustračný obrázok k článku VIZUALIZÁCIE nového štadióna na KVP: Zábery z miest, na ktoré sa bežný smrteľník len tak nedostane
Zdroj: TASR

Po Steel Aréne a Crow Aréne majú Košice tretí zimný štadión v meste. Vybudoval ho súkromný investor, košická spoločnosť FLM, s.r.o., ktorý si pozemky od mesta prenajal na 30 rokov. Nesie názov Aréna Sršňov.

„Vieme ponúknuť ľadovú plochu základným a materským školám, záujemcom z radov klubov, športovej verejnosti aj ľuďom tu z okolia sídliska KVP. Projekt výstavby nás vyšiel na 2 milióny eur,“ uviedol Marek Mergleský zo spomenutej firmy.

Ľudia majú možnosť štadión plne využívať, keďže nedávno sa na ňom dokončili posledné práce. Na fotografiách možno vidieť budovu zvonka, interiér, verejnú toaletu, rolbu, šatňu, samotnú ľadovú plochu, ale i miestnosť, ktorá je prístupná len údržbárom. Na Slovensku je niečo takéto len raritou.

Môže vás zaujímať:

Nový moderný štadión na sídlisku KVP
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM