Lukáš Zavacký Kultúra

Voľné dni nemusíte stráviť doma: Najlepšie akcie v Košiciach na jednom mieste

Už premýšľate nad tým, ako si užiť nasledujúce dni? My vám v tom pomôžeme. V našom prehľade nájdete najzaujímavejšie akcie konajúce sa v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku Voľné dni nemusíte stráviť doma: Najlepšie akcie v Košiciach na jednom mieste
Zdroj: TASR

HYPE NIGHT

3. júna 2016 o 22:00, Club Déjá Vu

Vydýchnuť si po pracovnom týždni možno na akcii Hype Night. Na majku sa predvedú Nerieš, LNJH a Vlčá Svorka, za mixpultom bude možné nájsť producentov ako Amida, Dufus či VI3E Music.

TVORIVÁ SOBOTA PASTEL

4. júna 2016 o 14:00, Múzeum Vojtecha Löfflera

Tvorivé soboty sú určené pre rodiny s deťmi, ktoré si chcú cez víkend spestriť program maľovaním. Vítaní sú ako pokročilí, tak i začiatočníci. Počas roka sa dvakrát organizuje výstava. Svoje obrazy tak môžu deti prezentovať aj pred širokou verejnosťou.

FC LOKOMOTÍVA KOŠICE – ŠK SLOVAN BRATISLAVA B

4. júna 2016 o 17:00, Štadión Družstevná pri Hornáde

Menej úspešný futbalový klub z Košíc odohrá do konca skupiny o postup v DOXXbet lige ešte dva zápasy. Za určitých okolností, aj keď takmer nepravdepodobných, sa môže dostať na prvú priečku. Najbližšie ho však čaká súper z Bratislavy a túto prekážku musí zvládnuť.

FC VSS KOŠICE – FK POHRONIE

4. júna 2016 o 17:00, Štadión Lokomotívy v Čermeli

Stretnutie odohrá i košické VSS. To útočí na titul v súťaži a ak zvíťazí, dosiahne ho. Je to i vďaka zaváhaniu 1. FC Tatrana Prešov, ktorý naposledy len remizoval s rovnakým súperom, s akým si zmerajú sily košickí futbalisti.

BÚRKA

4. júna 2016 o 19:00, Štátne divadlo

Predstavenie pre mládež od 12 rokov a dospelých. Posledná samostatná Shakespearova hra. Dráma, ktorá rieši vzťahy mýtov, utópie, umenia a skutočnosti.

KOŠICKÉ KICKBOX GALA

4. júna 2016 o 20:00, Športová hala Palackého

Súťaž s názvom Košice Kickbox Gala ponúkne 7 finálových zápasov M SR 2016 v kickboxe K1 a 3 hlavné boje. Najvýznamnejším bude súboj o titul WAKO PRO majsterky sveta v kickboxe K1 – 56 kg medzi Veronikou Petríkovou zo Slovenska a Malgorzatou Dymus z Poľska.

DISCO MORGAN PÁRTY

4. júna 2016 o 21:00, Honor cafe

V netradičných retro priestoroch sa uskutoční pravá pirátska párty s názvom, ktorý ju absolútne vystihuje. Oslavovať sa nemusí len v obľúbený piatok, ale i v sobotu.

JAZDECKÉ PRETEKY

5. júna 2016 o 9:00, Jazdecký areál Univerzity veterinárneho lekárstva a farmácie

Najväčšie jazdecké podujatie na východe Slovenska. Tento rok zároveň i majstrovstvá v skoku na koni vo všetkých kategóriách. Každý môže očakávať bohatý sprievodný program. Vstup je dokonca bezplatný.

SUSEDIA NA ODSTREL 2

5. júna 2016 o 15:40, Ster Century

Pokračovanie obľúbeného filmu Nicholasa Stollera pod pomenovaním Susedia na odstrel prichádza so svojím druhým pokračovaním. Zúfalí manželia Radnerovci sa zbavili mladých študentov, ktorí im znepríjemňovali život, no vystrieda ich dievčenská verzia.

CHROBÁK V HLAVE

5. júna 2016 o 19:00, Štátne divadlo

Jedna z najslávnejších a najhranejších komédií na svete. Hlavnou zápletkou je nevera verných, ktorým ktosi skrátka nasadí chrobáka do hlavy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM