Lenka Fedorová Krimi

Vražda v košickom byte: Dôchodkyňa (†76) skončila s nožom v hrudi

Košickí policajti informovali o šokujúcom prípade. Podľa policajnej správy je už muž podozrivý zo spáchania ohavného skutku v rukách polície.

Ilustračný obrázok k článku Vražda v košickom byte: Dôchodkyňa (†76) skončila s nožom v hrudi
Zdroj: TASR

„29. júna 2016 vo večerných hodinách došlo na Užhorodskej ulici v Košiciach, k úmrtiu 76-ročnej dôchodkyne. Privolaní záchranári a polícia po príchode zistili, že k úmrtiu došlo cudzím zavinením,“ informoval krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Podľa policajnej správy mala nebohá dôchodkyňa na tele v oblasti srdca bodnú ranu. Ako potvrdil Szabó, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach začal vo veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

„Polícia bezprostredne po zistení skutku zadržala o rok mladšieho manžela nebohej, ktorý je dôvodne podozrivý zo spáchania tohto skutku. Podozrivého policajti umiestnili do cely policajného zaistenia. V súčasnosti prebiehajú prvotné vyšetrovacie úkony a na tele nebohej bude vykonaná pitva,“ uviedol ďalej hovorca.

Podľa polície policajný vyšetrovateľ o prípadnom vznesení obvinenia podozrivému, rozhodne po dôslednom vyhodnotení zaistených dôkazov z miesta činu ako aj výsluchu podozrivej osoby, v zákonom stanovenej lehote (do 48 hodín).

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM