Lenka Fedorová Rôzne

Všetci ľudia v zoo sa tu zbiehajú: Košická koza rozosmieva davy :) VIDEO

Hovorí sa, že šťastie sa skrýva v maličkostiach. Návštevníkom košickej zoo spríjemňuje deň koza, ktorá je malá vzrastom, avšak svojím hlasom zdraví návštevníkov naďaleko.

Ilustračný obrázok k článku Všetci ľudia v zoo sa tu zbiehajú: Košická koza rozosmieva davy :) VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Košická zoo je jednou zo 4 zoologických záhrad, ktoré sa na Slovensku nachádzajú, pričom svojou rozlohou drží prvenstvo. Návšteva košickej zoo je tak pre mnohých ideálnym miestom ako si vychutnať slnečný deň. Návštevníci môžu v súčasnosti v zoo obdivovať 232 druhov zvierat a živočíchov z 5 kontinentov v celkovom počte 1297 jedincov.

Ako sme vás nedávno informovali, zoo sa teší novým prírastkom, ktoré sú pre návštevníkov veľkým lákadlom. Zoo upriamuje pozornosť návštevníkov na dvojdňovú, rozkošnú alpaku, mláďatká tučniakov, ktoré sa práve učia plávať či mláďatko lemura kata. Nás však pri návšteve najviac zaujala koza, ktorá svojím hlasom už zďaleka zdraví návštevníkov zoo.

Pri prechádzke v zoo sme už z diaľky začuli zvláštny zvuk. Návštevníci sa začali otáčať, odkiaľ tento zvuk prichádza. Napriek tomu, že sa v zoo „premlelo“ množstvo ľudí, jeden hlas prekričal všetko. Keď sme sa blížili k ohrade, kde sa nachádzali kozy, hneď nám bolo všetko jasné! Malá kozička svojím ráznym a jasným MÉÉÉÉÉ! na seba ihneď upriamila pozornosť. Koza tak spríjemnila náladu a vyčarila úsmev všetkým okoloidúcim, ktorí boli prekvapení, keď zistili, že hlas, ktorý počuli už takmer sto metrov od ohrádky patrí jednej malej koze.

Foto: Ilustračné

Koza s výrazným hlasom púta pozornosť návštevníkov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM