Lenka Fedorová Kultúra

Výber redakcie: TOP 5 prázdninových akcií v Košiciach!

Prázdniny sa začali, počasie zatiaľ praje, tak neseďte doma a strávte leto aktívne. Vybrali sme pre vás 5 TOP podujatí, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať.

Ilustračný obrázok k článku Výber redakcie: TOP 5 prázdninových akcií v Košiciach!
Zdroj: TASR

BEACH PLAZA TERASA

6. júl 2016 – 10. júl 2016, Košice-Západ

Mestská časť Košice-Západ si pre nadšencov leta pripravila unikátnu akciu, počas ktorej pribudne pred OC Galéria 100 ton piesku. Plážové ihrisko tak bude určené na letné športy i sprievodné aktivity. Uskutočnia sa tam Majstrovstvá Slovenska v plážovom volejbale, Terasa Beach Cup v plážovom volejbale, Terasa Fitness Day a Východný pohár v plážovom volejbale. Nebudú však chýbať ani rodinné nedele. Rodičia s deťmi sa môžu tešiť od 16:00 na súťaže, tvorivé dielne, detské atrakcie, minišportovú olympiádu a iné. Okrem toho si všetci budú môcť zadarmo zahrať na ihrisku. Možná je i rezervácia.

NOC V ZOO

6. júl 2016 – 19. júl 2016, ZOO Košice

Stráviť noc v zoologickej záhrade je pre mnohých dávkou adrenalínu, ktorá k letu určite patrí. Počuť rev zvierat či iné pútavé zvuky môže byť pre deti i mládež zážitkom na celý život. Okrem toho ich čaká nocľah v drevených stanoch, kryté ohnisko i program so sprievodcom.

STAROMESTSKÉ KULTÚRNE LETO

19. júl , 28. júl, 11. august a 16. august 2016, Košice

Mestská časť Košice – Staré Mesto pripravuje už dvadsiaty ročník Staromestského kultúrneho leta 2016. Tak ako po minulé roky nebudú chýbať programy – divadelné predstavenia pre najmenších v obľúbenej lokalite nákupno-obchodného centra Tip-Top. Špeciálny program je pripravený 12. júla 2016 v Parku na Moyzesovej ulici, kde je pripravené Staromestské „džemovanie“ a Peter Timko – romantická gitara.

KOŠICKE ŠPORTOVE LETO

11. – 22. júl 2016 a 1. – 12. august 2016, Košice

Ani mestská časť Košice-Juh nezaháľa a počas leta pripravuje parádnu športovú akciu. Tneot rok pôjde o jej už 12. ročník a je určená pre deti a mládež od 10–25 rokov. Mládež má tak jedinečnú príležitosť ako stráviť toto leto. Čaká ich futbal, stolný tenis, tenis, nohejbal, hokejbal, šach či golf. Prihlášky či bližšie informácie je potrebné zistiť na webe mestskej časti Košice-Juh.

FREE SUMMER 2016

23. júl 2016 o 18:00, Lúky pod Bankovom, Košice

Tradícia najväčšieho festivalu tanečnej hudby na východnom Slovensku sa tiahne už pätnásty rok. Festival je zameraný prevažne na elektronickú a populárnu tanečnú hudbu v rôznych žánroch. Hlavnou myšlienkou organizátorov je predstaviť nových umelcov, DJ-ov, hudobné skupiny a tiež nové trendy v tanečnej hudbe na multi-žánrovom open-air festivale. Na troch tanečných stageoch spravidla vystúpi niekoľko desiatok umelcov, DJs a hudobných skupín. Už tradične nebudú chýbať známi domáci i zahraniční hostia. Predstavia sa A.M.O. & Band(SK), Slipo & Hajtkovič(SK), Moja Reč(SK), Woody van Eyden(Heavens Gate), Kyau & Albert(DE), Trance O Matic, Muzzaik(HU), Kris O Neil, Myon & Shane54(DE), Michael Burian(CZ) a mnoho ďalších.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM