Lenka Fedorová Rôzne

Zahájenie motorkárskej sezóny východného Slovenska: Vieme, kedy to vypukne naplno!

Aj keď motorkári už zdobia cesty východného Slovenska, ich oficiálna sezóna sa ešte len začne. V tento deň ich bude na cestách ako maku!

Ilustračný obrázok k článku Zahájenie motorkárskej sezóny východného Slovenska: Vieme, kedy to vypukne naplno!
Zdroj: TASR

Tohtoročná jar nás doposiaľ teší veľmi príjemným a teplým počasím, čo oceňujú aj milovníci jednej stopy. Na cestách tak možno v tomto období stretnúť desiatky motorkárov. Oficiálnu sezónu zahája na východnom Slovensku tento rok o čosi neskôr.

Prvá májová sobota bude na východnom Slovensku patriť silným strojom, vôni benzínu a zvuku nadupaných motorov. Nadšenci motoriek sa stretnú, aby slávnostne zahájili tohtoročnú moto sezónu východného Slovenska.

Ako informujú organizátori, stretávka je naplánovaná o 11:00 na parkovisku Rider´s Pub v Košiciach. O 12:00 sa spolu vyberú smerom na Levoču a Spišskú Novú Ves. O 14:00 čaká motorkárov pohostenie a motoprogram v Spišskej Novej Vsi a o 19:00 party v Rider´s Pub v Košiciach.

Prešovčania sa stretnú o 10:00 na parkovisku Yamaha v Prešove, odkiaľ o 12:30 vyrazia smerom na Levoču a Spišskú Novú Ves, kde sa pridajú k ostatným motorkárom. Deň ukončia párty v Clubhouse Wild Horses MC.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM