Veronika Hunyadiová Správy

Zmeny na nočných linkách MHD. Autobusy budú opäť jazdiť častejšie

Nočné linky košickej MHD sa vracajú do bežného režimu.

Ilustračný obrázok k článku Zmeny na nočných linkách MHD. Autobusy budú opäť jazdiť častejšie
Zdroj: Dnes24.sk

Od pondelka 21. marca od 00.00 hod. dôjde v košickej MHD k obnoveniu nočnej dopravy v plnom rozsahu.

Viac spojov

Informovala o tom hovorkyňa Dopravného podniku mesta Košice (DPMK) Vladimíra Petrušová.

Na linkách N1– N7 sa obnovia nočné rozjazdy o 01:15 zo Staničného námestia cez pracovné dni a im prislúchajúce odchody zo sídlisk, ako aj rozjazdy o 01:15 a 02:15 zo Staničného námestia počas voľných dní a im prislúchajúce odchody zo sídlisk.

Od 21. marca dôjde aj k viacerým zmenám v električkovej doprave. Konkrétne k zmene trás liniek č. 4, 6, 7 a 9. Zmenia sa aj cestovné poriadky, linky budú po novom v špičke premávať v 12-minútovom intervale. Viac informácií a všetky zmeny nájdete v článku TU.

Zmeny na linke č. 30

DPMK zároveň pripomína, že autobusová linka č. 30 dočasne premáva po inej trase a nezastavuje na zastávke Alvinczyho (obojsmerne). Premáva obchádzkou cez Gorkého a Slovenskej jednoty.

  • V smere na Rybu premáva nasledovne: zastávka Svornosti – cez ulicu Slovenskej jednoty – zastaví na zastávke Národné námestie – pokračuje priamo po Gorkého – zastaví na svojej bežnej zastávke Železničná nemocnica – pokračuje po svojej štandardnej trase
  • V smere na konečnú Pri hati: zastaví na zastávke Pošta 2 – pokračuje po Svätoplukovej – zastaví na zastávke Železničná nemocnica pre linky č. 17 a 19 – cez Gorkého – zastaví na zastávke Národné námestie – cez ulicu Slovenskej jednoty – zastaví na bežnej zastávke Svornosti – pokračuje po svojej štandardnej trase

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM