Tlačové správy

Aby boli vaše Vianoce štedrejšie a krajšie: Bez papierovačiek a s naozaj nízkym úrokom

Moderná doba si žiada moderné riešenia. Existuje množstvo spôsobov, ako postaviť rodinný dom, alebo ako si prispôsobiť byt tak, aby spĺňal aktuálne dizajnové a technologické trendy a zároveň vyhovoval aj vkusu majiteľov. Limitujúcim faktorom vo väčšine prípadov je otázka financovania.

Ilustračný obrázok k článku Aby boli vaše Vianoce štedrejšie a krajšie: Bez papierovačiek a s naozaj nízkym úrokom
Zdroj: TASR

Výborné riešenie poskytuje Prvá stavebná sporiteľňa – 2. miesto v ankete týždenníka Trend Banka roka 2014, prostredníctvom úverov na bývanie, ktoré sú teraz ešte výhodnejšie ako v minulosti. Navyše platí, že čím viac prostriedkov na bývanie si požičiate, tým nižší bude úrok vášho úveru.

Aktuálna ponuka v skratke:

• až do 40-tisíc eur PSS, a. s., požičia sporiacim klientom bez založenia nehnuteľnosti,
• úrokové sadzby takýchto úverov sú znížené o celé 1 %,
• úvery nad 40-tisíc eur vyžadujú založenie nehnuteľnosťou,
• ich úroky sú však nižšie až o 1,2 %.

Žiadne zbytočné papierovanie

Prvá stavebná sporiteľňa nielen že znížila úrokové sadzby úverov na bývanie, ale v prípade úverov do 40-tisíc eur odbúrala aj nepopulárne papierovanie. Napríklad tým, že klient nemusí zakladať úver nehnuteľnosťou v prospech banky. Vďaka tomu odpadá vybavovanie znaleckého posudku, úkony na katastri a tiež dodatočné poisťovanie bytu alebo rodinného domu. Všetky tieto „úľavy“ stavebný sporiteľ pocíti na svojej peňaženke. Ušetrí nielen na mesačnej splátke svojho úveru, ale aj na poplatkoch za administratívne úkony. O úspore času a peňazí ani nehovoriac. Navyše, žiadateľ o úver si vystačí s jediným ručiteľom, manželia ho dokonca nepotrebujú vôbec.

Historicky najnižší úrok

Samozrejme, v Prvej stavebnej sporiteľni počítame aj s možnosťou, že klient bude na svoje bývanie potrebovať aj viac, ako spomenutých 40-tisíc eur. V tom prípade mu banka poskytne úver s ešte výhodnejším úrokom zníženým dokonca až o 1,2 %. U tých najvýhodnejších sa úroková sadzba začína už od 3,69 % ročne, čo je najnižší neakciový úrok medziúveru v 22-ročnej histórii Prvej stavebnej sporiteľne. Takéto úvery, ktoré je už potrebné založiť nehnuteľnosťou, PSS, a. s., poskytuje jednotlivcom do výšky 170-tisíc eur, manželom resp. partnerom až do 340-tisíc eur. Navyše, po splnení vopred stanovených podmienok má každý stavebný sporiteľ zákonný nárok na stavebný úver s garantovaným úrokom už od 2,9 % ročne, ktorý sa nezmení počas celej doby splácania.

Aj na vybavenie domácnosti

Ten, kto kupuje, stavia nové alebo obnovuje svoje už existujúce bývanie, bude pravdepodobne uvažovať aj nad zariadením svojej novej či vynovenej domácnosti. Áno, aj na toto má riešenie Prvá stavebná sporiteľňa, ktorá popri úveroch na bývanie poskytuje tiež úvery na vybavenie domácnosti. Sú to spotrebiteľské úvery s nízkym úrokom, ktorý je garantovaný počas celej doby splácania. Ich maximálna výška dosahuje 7-tisíc eur, splatnosť môže trvať až 7 rokov a žiadateľ o takýto úver nepotrebuje ručiteľa a nebude ani musieť dokladovať účel využitia poskytnutých prostriedkov.

Vďaka úveru od PSS, a. s., môžu byť vaše nadchádzajúce Vianoce ešte štedrejšie a krajšie. Preto neváhajte a kontaktujte niektorého z obchodných zástupcov Prvej stavebnej sporiteľne. Ich zoznam nájdete na www.pss.sk, alebo nám zatelefonujte na číslo 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM