Lukáš Zavacký Futbal Šport

Anketa klubu Lokomotíva Košice: Poznáme mená najlepších hráčov!

Síce jeseň v druhej najvyššej futbalovej súťaže skončila koncom novembra 2016, no až nedávno vyhlásila Lokomotíva Košice najlepšieho hráča tejto časti.

Ilustračný obrázok k článku Anketa klubu Lokomotíva Košice: Poznáme mená najlepších hráčov!
Zdroj: TASR

Mestský konkurent, ktorému aktuálne patrí prvá priečka s veľkým náskokom, poznal svojho víťaza okamžite v predposlednom mesiaci roka. Stal sa ním Jakub Kotěra, za ním skončil Dalibor Takáč a tretie miesto patrilo Michalovi Jonecovi a Mojmírovi Trebuňákovi. Výsledky zverejnil už aj momentálne bronzový tím v tabuľke z metropoly východu.

Najviac hlasov (213) dostal Róbert Jano. Druhý v poradí bol Kamil Karaš (137) a úspešnú trojicu doplnil Miloslav Bréda (78).

„Samozrejme, že prvenstvo v ankete ma potešilo. Veľmi si to vážim. Beriem to ako povzbudenie pred zimnou prípravou a tiež ako záväzok,“ uviedol R. Jano pre oficiálnu stránku Lokomotívy Košice, na ktorej sa dalo zapojiť do hlasovania. Ďalšie zápasy čakajú zverencov Alberta Rusnáka až v marci.

Chcete vedieť, čo je v našom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám nikdy neunikne.

Foto: ilustračné

Súhlasíte s výsledkami ankety?

Nie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM