Barbara Dallosová Krimi

Autentické FOTO z nehody v Košiciach: Čelný náraz do stromu, Popradčan (22) i spolujazdec (23) ťažko zranení!

Čelná zrážka so stromom nedopadla pre posádku auta dobre. Nehoda si vyžiadala ťažké zranenia vodiča i spolujazdca. Prípad už má v rukách polícia, ktorá začala trestné stíhanie za ublíženie na zdraví. Čo sa vlastne stalo?

Ilustračný obrázok k článku Autentické FOTO z nehody v Košiciach: Čelný náraz do stromu, Popradčan (22) i spolujazdec (23) ťažko zranení!
Zdroj: Policajný zbor SR

O vážnej dopravnej nehode na Jantárove ulici v Košiciach informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Za nehodu, ktorá sa stala v stredu (10.6.) o 20:00 hodine večer podľa jej slov pravdepodobne mohla privysoká rýchlosť. Nehoda si vyžiadala ťažké zranenia vodiča i spolujazdca.

Vodič (22) z Popradu viedol vozidlo zn. Audi A5 po ulici Pri bitúnku v smere od Jarmočnej ulice, kde v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam po prejdení železničného priecestia v blízkosti križovatky s Jantárovou ulicou s vozidlom vyšiel mimo vozovku na deliaci trávnatý pás a čelne narazil do stromu. Pri zrážke úlomky vozidla poškodili neďaleko zaparkované vozidlo zn. Opel Meriva," opisuje udalosť Mésarová.

Obrovským šťastím podľa polície bolo tiež to, že sa nezranili iné osoby. Nehoda sa totiž stala len kúsok od priechodu pre chodcov. Ťažké zranenia však utrpela posádka havarovaného auta. ,,Pri dopravnej nehode vodič i jeho spolujazdec (23) utrpeli ťažké zranenia. Na zistenie požitia alkoholu bola vodičovi odobratá krv. Na vozidlách vznikla celková škoda vo výške 15 200 eur," vysvetlila hovorkyňa s tým, že vyšetrovateľ už v tejto veci začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženie na zdraví. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy.

Foto: PZ SR

Hrozný pohľad: Po náraze do stromu zostala z auta kopa šrotu
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM