Krimi

AUTENTICKÉ zábery zo zlodejskej akcie na východe: Dvojica sa znemožnila pred celým Slovenskom!

Cieľom zlodejov sa stala detská železnica! Tržbu nenašli a autentické zábery z ich záťahu sa šíria raketovým tempom.

Ilustračný obrázok k článku AUTENTICKÉ zábery zo zlodejskej akcie na východe: Dvojica sa znemožnila pred celým Slovenskom!
Zdroj: Facebook.com/Detská železnica

Detská železnica Košice zverejnila na svojej facebookovej stránke autentické zábery z bezpečnostných kamier. Video nazvali „Ako vykradnúť detskú železničku a verejne sa znemožniť“. Jej priestory si ako cieľ totiž vybrali dlhoprstí.

„Materiálna škoda nie je veľká, skôr tá morálna. Na jednej strane niečo dlhodobo zveľaďujete, na druhej strane vychovávate mládež, vediete ich k zodpovednosti, k úcte k spoločnému majetku a zrazu sa objavia takýto zvrátení ľudia, ktorí si bez mihnutia oka chcú pre ukojenie svojej nenásytnosti prisvojiť to, čo nie je ich,“ uviedol riaditeľ historickej detskej železnice Ľubomír Lehotský.

Lupiči podľa neho do objektu vnikli zjavne premyslene na konci smeny kvôli dennej tržbe.

„Tú však vďaka dodržiavaniu vnútorných bezpečnostných štandardov nenašli, preto sa uspokojili s osobnými vecami nášho pokladníka, jeho celou peňaženkou a dokladmi,“ doplnil Lehotský. Zábery si môžete pozrieť nižšie.

VIDEO Z LÚPEŽE 29.8. Tu je sľúbené video z nášho nechceného letného seriálu "Ako vykradnúť detskú železničku a verejne...

Posted by Detská železnica on Wednesday, August 30, 2023

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM