Aktualizované Krimi

Auto vrazilo do domu a začalo horieť: Sedel v ňom len 19-ročný šofér

Vodič autom prerazil múr a ostal stáť v miestnosti domu. Zasahujúci policajti mu už nedokázali pomôcť.

Ilustračný obrázok k článku Auto vrazilo do domu a začalo horieť: Sedel v ňom len 19-ročný šofér
3
Galéria

V sobotu ráno v meste Sečovce zasahovali záchranné zložky. Auto, v ktorom sedel len 19-ročný šofér, prerazilo múr domu a začalo horieť. O nešťastí informovala polícia na sociálnej sieti.

„V skorých ranných hodinách viedol 19-ročný vodič z okresu Trebišov v meste Sečovce motorové vozidlo zn. Kia , pričom z doposiaľ nezistených príčin s vozidlom narazil do rodinného domu, prerazil múr a ostal stáť v miestnosti domu, kde došlo k jeho vznieteniu,“ uvádza polícia.

Následky nehody sú tragické. „Policajti vytiahli vodiča z motorového vozidla, avšak tohto sa už oživiť nepodarilo,“dodala polícia.

„V dome sa nachádzali tri osoby, dve z nich sú na lekárskom ošetrení,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Ako uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach, na mieste zasahovalo sedem hasičov z Trebišova s dvomi kusmi techniky. Keďže došlo k vznieteniu vozidla, bol podľa jeho slov požiarom poškodený i rodinný dom.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie udalosti

AUTO VRAZILO DO DOMU A ZAČALO HORIEŤ Polícia SR - Košický kraj Dnes v ranných hodinách viedol 19-ročný vodič z okresu...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Saturday, March 26, 2022
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM