Webnoviny - Iné športy

Bardejov chce naplno zabodovať proti Košiciam a Trnave

Najprv hráme s Košicami, ktoré sú taktiež v kríze. Podľa mňa sú zdolateľné. Potom príde Trnava," načrtol plán na zisk bodov Slavomír Krok.

BARDEJOV 19. októbra (WEBNOVINY) – Po ôsmich kolách slovenskej hádzanárskej extraligy mužov a víkendovej prehre s MŠK Hlohovec 27:32 patrí MHC Edymax Bardejov predposledné 7. miesto so ziskom dvoch bodov len o skóre pred Trnavou. Zverenci trénera Slavomíra Kroka doteraz zaznamenali len 164 gólov, čo je najmenej zo všetkých účastníkov najvyššej slovenskej súťaže. Strelecká aktivita mužstva leží len na pleciach dvoch hráčov – Dominika a Patrika Krokovcov.

„Obaja sú v najlepšej desiatke extraligových kanonierov. Škoda, že ešte nemáme jednu spojku, aby sme vytvárali väčší tlak na súpera. Nevieme sa presadiť cez krídla a celá ťarcha je potom na spojkách. Tento ročník bude dobrou školou pre tých, ktorí doteraz nehrávali a naskočili do najvyššej súťaže,“ poznamenal tréner Slavomír Krok, ktorý si uvedomuje, že disponuje mladým kádrom.

Bardejovčania sa nechcú uspokojiť so súčasným postavením v tabuľke. Po stredajšom stretnutí v Považskej Bystrici ich čakajú dva zápasy, v ktorých chcú bodovať a posunúť sa vyššie. „Určite chceme získať do tabuľky štyri body. Najprv hráme s Košicami, ktoré sú taktiež v kríze. Podľa mňa sú zdolateľné. Potom príde Trnava,“ načrtol plán na zisk bodov Slavomír Krok.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM