Lenka Fedorová Kultúra

Bola by škoda ich nezažiť: TOP 10 februárových akcií, na ktoré sa tešte v Košiciach

Február je už tu a aj keď je najkratším mesiacom roka, v Košiciach môžete počas neho zažiť nejedno zaujímavé podujatie. A tieto sú podľa nás tie naj...

Ilustračný obrázok k článku Bola by škoda ich nezažiť: TOP 10 februárových akcií, na ktoré sa tešte v Košiciach
Foto: Lenka Fedorová / Zdroj: Dnes24.sk

POTULKY MESTOM KOŠICE

2. – 4. februára 2018, stretnutie pri Leteckej fakulte Technickej Univerzity

Známy košický sprievodca Milan Kolcun si vo februári vezme do parády Leteckú fakultu Technickej univerzity. Zatiaľ, čo zvyčajne sa potulky začínajú na Hlavnej ulici, tentokrát to bude pri Leteckej fakulte.

CHARLIE CHAPLIN

14. februára 2018 o 19:00, Štátne divadlo

Charlie Chaplin ožije v réžii a choreografii Ondreja Šotha nielen ako večný tulák s fúzami, v klobúku, v obnosených šatách a padajúcich nohaviciach, s paličkou a smiešnou chôdzou plnej krásy, ale ožije aj ako syn, manžel, priateľ a otec.

ZIMNÝ FESTIVAL JEDLA 2017

Do 15. februára 2017, Košice

Šéfkuchári z najlepších košických reštaurácií ponúknu návštevníkom Zimného festivalu jedla jedlá v troch kategóriách, a to Naše ikonické jedlo, Chute regiónov a Recepty našich mám. Oplatí sa zažiť.

24 HODÍN NA ĽADE 2018

9. februára 2018 o 10:00, Športovo-zábavný areál

Už o pár dní sa bude v Športovo-zábavnom areáli konať 24-hodinovka v korčuľovaní. Súťažiť sa bude na otvorenej ľadovej ploche o čo najväčší počet odkorčuľovaných kilometrov. Každý účastník bude mať čip, ktorý bude počítať kolá.

KANDRÁČOVCI

11. februára 2018 o 17:00, Košice, Angels Aréna

Fenomenálna skupina Kandráčovci zamieri do metropoly východu. V Angels Aréne zaznejú najznámejšie skladby v sprievode Orchestra Adriána Harvana, ukrajinskej speváckej skupiny Liberi band a speváčok Moniky Kandráčovej a Anky Poráčovej.

VALENTÍN V ZOO

14. februára 2018 o 09:00 – 16:00, ZOO – Kavečany

Sviatok všetkých zaľúbených sa nezadržateľne blíži a s ním aj veľa možností, ako ho stráviť s vašou polovičkou. Zaujímavú akciu si pre návštevníkov pripravila košická zoo, počas ktorej si stačí dať pred vstup bozk a jeden z dvojice navštívi zoo zadarmo.

HOKEJOVÝ TURNAJ O POHÁR PREZIDENTA USSK

15. februára 2018, Steel aréna

Pri príležitosti XXII. Zimných športových hier USSK 2018 sa v Steel aréne uskutoční XXII. ročník hokejového turnaja o Pohár prezidenta U. S. Steel Košice. Neváhajte a príďte zažiť jedinečnú atmosféru.

DÁŠA KOSTOVČÍK A THE YOUNIVERSE

22. februára 2018 o 19:00, Kasárne Kulturpark

22. februára sa v košickom Kulturparku predstaví so svojou kapelou talentovaná speváčka Dáša Kostovčík. Speváčka je spoluautorka veľkých hitov ako sú Hey Now či Thinking About You. Z originálnej hudobnej tvorby bratislavskej kapely The Youniverse možno očakávať bluesové motívy, pretkané elektronikou, psychadelic soundom Kalifornie 70. rokov.

SHAOLIN TOUR 2018

23. februára 2018 o 19:00, Angels Aréna, Košice

Mnísi Shaolin Kung Fuž sú už viac ako 1 500 rokov majstrami v narábaní s energiou v ľudskom tele. Na netradičnom vystúpení budú mať diváci možnosť spoznať tajomný svet čínskej filozofie a mytológie, múdrosť zen budhizmu, ale predovšetkým vidieť fantastické cvičenia.

BALALAJKA TOUR 2018

28.02.2018 o 19:0­0, GES Klub

S tradičnými ruskými hudobnými nástrojmi, bajanom, balalajkou, ale hlavne s neopakovateľnými hlasmi a skvelou energiou prichádzajú siedmykrát na Slovensko, aby zaspievali piesne rodného kraja.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM