Lenka Fedorová Šport

Bude vám tuhnúť krv v žilách: Slovenská elita predvedie v Košiciach poriadny adrenalín!

Zábava, dravosť a zajatený dych. To všetko a ešte oveľa viac čaká návštevníkov adrenalínového podujatia v košickom Kulturparku.

Ilustračný obrázok k článku Bude vám tuhnúť krv v žilách: Slovenská elita predvedie v Košiciach poriadny adrenalín!
Zdroj: TASR

Blížiaci sa víkend prinesie do košického Kulturparku adrenalínové podujatie. Organizátori nezabudli ani na najmenších. Čo všetko sa bude diať?

Tretí ročník adrenalínového podujatia Airbag Hero bude plný extrémnych skokov špičkových bikerov, lyžiarov a snowboardistov. O titul budú bojovať elitní a amtérski športovci, ktorí predvedú extrémne akrobatické kúsky skokom do nafukovacieho vankúša.

Súťažiť sa bude v štyroch disciplínach – BMX, MTB, snowboard a freestyle lyže. Diváci sa môžu tešiť aj na Jakuba Jágrika, ktorý si v minulom roku odniesol špeciálnu cenu poroty.

Pasívni nezostanú ani diváci, pre ktorých bude nachystaný bohatý sprievodný program, ako aj pumptrack pre najmenších. Verejnosť si bude môcť vyskúšať voľné jazdenie a skoky do airbagu, ale zajazdiť si tiež v pumptracku (zmenšenina BMX dráhy) a od bikerov sa naučia niečo z cykloškoly.

Podujatie sa bude konať 16. septembra so začiatkom o 10:00 a 17. septembra so začiatkom o 12:00 hod. Vstup na akciu je voľný.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM