Tlačové správy

Čerstvá novinka v ponuke zájazdov CK HappyTravel: Egypt a nové letisko!

Krajina rozprestierajúca sa medzi Stredozemným a Červeným morom si zaslúži u dovolenkárov nemalú pozornosť. Nielen že jej história siaha až ku počiatkom samotnej ľudskej civilizácie, ale aj preto, že svojim návštevníkom ponúka dokonalý oddych s nádychom luxusu.

Ilustračný obrázok k článku Čerstvá novinka v ponuke zájazdov CK HappyTravel: Egypt a nové letisko!
Zdroj: Pixabay.com

Nitrianska cestovná kancelária HappyTravel svojim klientom predstavuje čerstvú novinku vo svojej ponuke – čarovný Egypt – Hurghada.

Exotika s rozumnou cenou

Štát ležiaci sa na severe Afriky v sebe spája krásne priezračne more, piesočnaté pláže a vynikajúcu gastronómiu. Táto destinácia je navyše stávkou na istotu, pokiaľ sa obávate, že práve vám bude na dovolenke pršať. Stále teplé a slnečné počasie je obrovským bonusom, ktorý svojim návštevníkom spríjemňuje dovolenku.

Cestovná kancelária HappyTravel každoročne pripravuje pre svojich klientov najširšiu ponuku tureckých hotelov na slovenskom trhu, ktoré sa tešia veľkému záujmu. Tento rok sa ju snažila ešte viac okoreniť zaujímavou ponukou luxusných egyptských hotelov, ktoré v plnej miere ulahodia aj náročným zákazníkom.

Pozrite napríklad túto ponuku!

Nové destinácie, nové letisko

Cestovná kancelária okrem nových destinácií rozšírila aj ponuku odletových miest o ďalšie letisko Piešťany. Tie sa tak stali piatou odletovou stanicou hneď po Bratislave, Poprade, Košiciach s Sliači.

Vzdialenosť letiska od miesta pobytu je v mnohých prípadoch dôležitým faktorom ovplyvňujúcim dovolenkové rozhodovanie. Cesta na letisko a čakanie v odletovej zóne patrí k tým menej obľúbeným častiam dovolenky.

Preto špeciálne pre svojich klientov zabezpečila CK HappyTravel na letisku Piešťany viacero benefitov. K nim sa vyjadril aj Managing director cestovnej kancelárie Roman Berkes: „Od letiska máme sľúbené viaceré výhody, ako napríklad parkovanie pri letisku zdarma a taktiež all inclusive začína už priamo na letisku v odletovej zóne, kde budú mať naši klienti k dispozícii nealko nápoje zdarma.“ Cestovná kancelária sa aj týmto spôsobom snaží svojim klientom čo najviac spríjemniť dovolenku od samého začiatku, ktorý nezačína niekde inde, ako priamo na letisku.

Pozrite konkrétne ponuky CK Happy Travel s odletom z pieštanského letiska TU!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Happy Travel
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM