Tlačové správy

Čo všetko je možné robiť v Poráč Parku?

Náš koniec sveta je nie len krásnym miestom v prírode, ale aj miestom aktívneho oddychu. Majitelia Poráč Parku si dali záležať na aktívnom vyžití či už počas pobytu alebo krátkej návštevy.

Ilustračný obrázok k článku Čo všetko je možné robiť v Poráč Parku?
12
Galéria
Zdroj: Poráč Park

Ako ubytovaný hosť máte možnosť navštíviť vonkajšie športoviská medzi ktoré patria:

Ihrisko s asfaltovým povrchom s rozmermi 14×24 metrov je vhodné pre kolektívne loptové športy. Zahráte si na ňom volejbal, nohejbal, futbal, tenis či bedminton. Súčasťou ihriska je oplotenie a tribúna pre divákov.

Multifunkčné ihrisko s umelou trávou je vhodné na tenis i mini futbal. Práve futbalisti ocenia mantinely, ktoré zvyšujú rýchlosť a atraktívnosť hry. Samozrejmosťou je oplotenie zabraňujúce neustálemu odkopávaniu lopty.

Plážové volejbalové ihrisko pre nadšencov plážového volejbalu je pripravené piesočnaté ihrisko. Zmerať sily si na ňom môžu rodinní príslušníci, ale i kolegovia v rámci akčného teambuildingu. Ihrisko je oplotené, k dispozícii sú volejbalové lopty, čiary i sieť.

Zdroj: Poráč Park

Tenisové ihrisko s oficiálnymi rozmermi je pokryté antukou a oplotené zo všetkých strán.

Minigolfové ihrisko, obľúbená hra umožňuje zmerať sily medzi deťmi či dospelými na 17 dráhach minigolfového ihriska. Minigolf je mnohokrát využívaný pri teambuildingových aktivitách firiem, kedy sa jednotliví hráči zoskupujú do tímov a zbierajú body.

Workoutová zóna pre dospelých V tesnej blízkosti detského ihriska v areáli Poráč Parku sa nachádza workoutová zóna určená pre dospelých. K dispozícii sú stroje na aeróbne cvičenie, posilňovanie rúk a nôh. Vhodné pre športovcov, ktorí uprednostňujú cvičenie v exteriéri.

Umelá lezecká stena umiestnená na budove hotela je skonštruovaná tak, aby čo najlepšie imitovala povrch skaly. Siaha do výšky cca 6 metrov. Je určená nielen pre dospelých návštevníkov Poráč Parku a môže slúžiť ako tréningová pred výstupom na skalný útes v okolí. Vstup na stenu je povolený len s lezeckým výstrojom.

Zdroj: Poráč Park

Lyžiarske stredisko sa tešilo obľube už minulú sezónu a preto i tento rok začneme s jeho zasnežovaním hneď ako teploty klesnú pod nulu. Ubytovaní lyžiari majú k dispozícii červenú zjazdovku Komín s dĺžkou trate 600m. Svah je umelo zasnežovaný a upravovaný, trať je vhodná pre lyžiarske kurzy. Na základe vašej požiadavky vieme poskytnúť i lyžiarskeho inštruktora. Prevádzková doba je v čase sezóny denne od 09.00 do 15.30.

Milovníkom behu na lyžiach je k dispozícii trasa Poráčska dolina – Čierny bocian. Jednou z veľkým koníčkom majiteľov zeleneho raja na konci sveta je cyklistika a preto nesmú chýbať ani poriadne cyklo-trasy. V okolí Poráč Parku je viacero MTB trás s rôznymi stupňami náročnosti a horskými prevýšeniami. Ak Poráčsku dolinu nepoznáte, no máte záujem o cyklo-turistiku, radi vám poskytneme cyklo-mapy a bližšie informácie priamo na recepcii hotela.

Zdroj: Poráč Park

V neposlednom rade treba spomenúť našu Relaxačnú zónu Oddýchnite si na lavičke pri jazierku, pokochajte sa výhľadmi na okolitú prírodu. V prípade nepriaznivého počasia sú k dispozícii prístrešky, kde môžete so svojou rodinou či kolegami tráviť voľný čas na konci sveta, v zelenom raji.

A nové miesto na načerpanie síl Zónu s Jazriekom Voľný čas viete v našom zelenom raji tráviť akokoľvek. Obľúbeným miestom sa toto leto pre našich ubytovaných hostí stalo novovybudované jazierko kde si viete oddýchnuť na lehátku, opaľovať sa, či aktívne relaxovať . Kúpanie je však povolené iba na vlastnú zodpovednosť.

V každom ročnom období sa snažíme naším návštevníkom ponúknuť nielen kvalitné služby ale aj úžasné miesto na odpočinok a aktívny relax. Na konci sveta je toho naozaj veľa ako viete tráviť svoj čas, preto neváhajte a príďte nás navštíviť.

Zdroj: Poráč Park

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Poráč Park
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM