Lenka Fedorová Kultúra

Deň detí je za dverami: Kam sa s nimi vybrať v Košiciach?

Urobiť im ich sviatok čo najkrajší je túžbou každého rodiča. Inšpirujte sa tipmi našej redakcie, kde sa s nimi v Košiciach na Deň detí oplatí vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí je za dverami: Kam sa s nimi vybrať v Košiciach?
Zdroj: TASR

Deň detí na sídlisku Nad jazerom

27. mája 2017 na pláži mestskej časti.

Na pláži mestskej časti vystúpi so svojím novým repertoárom pesničiek pre deti populárna Anka Gaja. Na svoje si prídu aj záujemcovia o mágiu s kúzelníkom Gabim. Okrem toho tu nájdete, športové súťaže, strelnicu, šliapacie káry, môžete sa povoziť na poníkoch a užiť si penovú show.

Deň detí na sídlisku Dargovských hrdinov

27. mája 2017 pri obchodnom stredisku Ondava

Na svoje si prídu všetky deti, ktoré radi spievajú pesničky uja Ľuba, vyskáču sa na nafukovacích atrakciách, detskí animátori pre deti pripravia rôzne súťaže, hasiči a policajti predvedú niečo zo svojej činnosti a chýbať nebudú ani sladkosti a občerstvenie.

Madagaskar v zoo

28. mája 2017 v Košickej zoo.

Deti sa vybláznia v akcii po stopách Alexa a Marthyho v súťaži hľadaj zvieratká z Madagaskaru. Nechýbať bude ani program plný zábavy a hier, kúzelník Gabi, tancovanie so zvieratkami a pravá zoo diskotéka.

Deň detí na ihrisku Alejová

1. júna 2017 v športovno-zábavnom areáli Alejová 2

Tešiť sa môžete na skákanie na trampolíne, šliapacie autíčka, nafukovadlo vranka, maľovanie na asfalt, detský kútik, fotenie s maskotom, ruské rolky, základy šachu a super hudbu.

Deň deti na KVP

2. júna 2017 v areáli Čičky od 15:00 hod.

Čaká na vás pestrý kultúrny program, sprievodné hry, súťaže pre deti a ich rodičov, atrakcie, maľovanie na tvar, trblietavé tetovanie, jazda na poníkoch, zábavná show Kúzelníka Wolfa, minidisco a rozprávkoví maskoti.

Deň detí pri OC Cassovia

4. júna 2017 OC Cassovia od 15:30 hod.

Detí sa môžu tešiť na nezabudnuteľnú Mimoň párty, chemickú show, kolotoče, tvorí dielne, maľovanie na tvár, maskotov a veľa balónov a popcornu.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM