Eva Mikulová Správy

Janko Hraško vítal deti v divadle a v múzeu Vojtecha Löfflera sa šantilo a tvorilo, FOTO

Medzinárodný deň detí vo veľkom štýle. Zábavné hry, kostýmy, maľby, sladké prekvapenia a mnoho zážitkov. To všetko zažili počas podujatí v Starom meste.

Ilustračný obrázok k článku Janko Hraško vítal deti v divadle a v múzeu Vojtecha Löfflera sa šantilo a tvorilo, FOTO
20
Galéria
Foto: Eva Mikulová

Záhradná párty v múzeu

Medzinárodný Deň detí bol taký, ako sa patrí. Hneď dve atraktívne akcie sa konali priamo v centre mesta. MČ Staré mesto pripravila pre najmenších bohatý program v záhrade múzea V. Lofflera, ktorý bol plný zábavy a hier.

Deti maľovali gigantickú mrkvu, súťažili v maľovaní, nechýbalo ani maľovanie na tvár, či výroba vlastných tričiek. Pochutili si aj na „smajlíkovej“ tor­te.

Hlavným bodom programu bolo vystúpenie D.S. Studia, majstrov Európy v hip-hope, ktorý predviedli svoje tanečné umenie. Svoj talent predviedol aj 9-ročný András I. Bánhegyi, ktorý má už za sebou výstavy v Prahe a Budapešti.

Hľadali poklad Janka Hraška

Len o pár metrov ďalej, v historickej budove štátneho divadla, sa konal Deň otvorených dverí a taktiež oslava Dňa detí. Už tradične je táto detská akcia jedna z najobľúbenejších v meste.

Deti dostali plánik, podľa ktorého hľadali poklad. Samozrejme, cestou museli prekonať rôzne prekážky a vyriešiť zábavné úlohy. Pomáhali im v tom čarovné rozprávkové bytosti zo slovenských rozprávok.

A po úspešnom absolvovaní rozprávkovej trasy ich čakala zaslúžená odmena, ktorú im odovzdal samotný Janko Hraško z čarovnej truhlice.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Deň detí Staré mesto
20
Galéria
Zdroj: Adam Stečák
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM