Tlačové správy

Deň otvorených dverí pre podnikateľov: Košičania, príďte si vyskúšať networking a spoznajte jeho výhody

Networking ako marketingový nástroj spoznáva čoraz viac podnikateľov na Slovensku. Že je to skutočne efektívny spôsob prezentácie, zistili už aj ľudia v Košiciach a v blízkom okolí. Pridajte sa k nim aj vy, práve teraz je ta správna príležitosť posunúť váš biznis vpred!

Ilustračný obrázok k článku Deň otvorených dverí pre podnikateľov: Košičania, príďte si vyskúšať networking a spoznajte jeho výhody
Zdroj: Dnes24.sk

V Košiciach sa v stredu 15. júna o 8:00 hod. v hoteli Dália stretnú podnikatelia z rôznych odborov na biznis raňajkách. Tie sa v Košiciach konajú pravidelne už pol roka v rámci klubu Business for Breakfast® (ďalej len BforB).

Deň otvorených dverí je pre všetkých skvelou príležitosťou získať nielen nové kontakty, ale aj odporúčania, obchodné príležitosti, či rôzne rady a tipy, ktoré vaše podnikanie zefektívnia.

„Pravidelné stretávanie sa buduje poznanie a dôveru. Z našej skúsenosti, ale aj oficiálnych štatistík vieme, že najlepším zdrojom nových klientov je odporúčanie. Platí to nielen v biznise, ale aj v každodennom živote. Keď hľadáme maliara, najprv porozmýšľame, kto z nášho okruhu známych naposledy maľoval… Na webe ich je určite mnoho, no máme oveľa lepší pocit, keď oslovíme niekoho, koho už preveril náš známy,“ vysvetľuje podstatu networkingu a odporúčaní medzi podnikateľmi Veronika Baisová, členka BforB tímu.

Na raňajky BforB chodia malí a strední podnikatelia, prípadne obchodníci väčších firiem. „Počet okolo 15 ľudí sa osvedčil ako ideálny, pretože sa dokážeme vnímať a zapamätať si, kto sa čomu venuje. V rámci pravidelnej agendy má každý možnosť predstaviť svoje podnikanie, má na to 1 minútu. A prečo práve 1 minútu? Príďte na Deň otvorených dverí BforB a dozviete sa :-)“ uzatvára Baisová.

Business for Breakfast® je medzinárodným konceptom, ktorý tento rok oslavuje 15. výročie. V Čechách funguje už 7. rok a zastrešuje 40 klubov s 450 členmi. Na Slovensku sa od roku 2013 rozbehli už kluby v Nitre, Bratislave, Žiline a v Košiciach. „Business for Breakfast® je jedinečný nástroj referenčného networkingu, ktorý prináša podnikateľom užitočné know-how pre rast biznisu, rozvoj podnikov a firiem, a v neposlednom rade aj osobnostný rast. Našim cieľom je zmena atmosféry podnikania na Slovensku k lepšiemu,“ dodáva Juraj Bais, výkonný riaditeľ Business for Breakfast® Slovakia.

foto: Milan Krupčík

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Podnikatelia začali s novou taktikou: Presne vedia, čo posunie ich biznis vpred
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM