Ivana Herková Rôzne

Dizajn a komfort vo svete IT

Potrebujete poradiť pri výbere mobilu, headsetov, klávesníc či monitorov? Spolu s portálom IT24.sk vám predstavíme novinky, ktoré vás nenechajú chladnými.

Klávesnica napájaná pomocou svetla. Pre niektorých fantázia, pre mnohých realita. Solárna bezdrôtová klávesnica spoločnosti Logitech Wireless Solar Keyboard K750 je prvou klávesnicou tejto značky, ktorá sa dobíja pomocou slnečného svetla. Pripojiť ju k počítaču alebo notebooku je možné vďaka USB prijímaču. Klávesnica je vysoká 7,5 mm a od septembra tohto roka je možné kúpiť ju vo farebných verziách pre počítače Mac.

Chcete počúvať hudbu na počítači, smartphone či tablete a udržať si pri tom svoj komfort a voľný pohyb bez zbytočných káblov? Riešením pre vás sú bezdrôtové headsety, ktoré vám vďaka dizajnu, stereo zvuku, dlhej výdrži batérií, optimalizácii zvuku a potlačeniu hluku z okolia umožnia počúvať hudbu či telefonovať nerušenie, dlhšie a komfortnejšie.

Potrebujete nový mobil a neviete si vybrať? Hľadáte maximálny súlad medzi technológiou, dizajnom a používateľských komfortom? HTC Rhyne je výkonný pomocník, funkčný a elegantný doplnok, ktorý disponuje širokým príslušenstvom. Akým a odkedy bude predaj HTC Rhyne odštartovaný na Slovensku, sa dozviete na IT24.sk

Portál www.it24.sk, vaša pravidelná dávka čerstvých informácií zo sveta IT.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM