Alexandra Kolínská Rôzne

Dobré vtipy nikdy nesklamú, najmä ak sú z Košíc a okolia: Vybrali sme TOP 10 :)

Sedíte pri stole s priateľmi zo všetkých kútov Slovenska a začnú padať vtipy z tej ktorej lokality. Určite to každý z nás dobre pozná. Čo však tie z Košíc a okolia, poznáte nejaké? My sme vybrali tie najlepšie :)

Ilustračný obrázok k článku Dobré vtipy nikdy nesklamú, najmä ak sú z Košíc a okolia: Vybrali sme TOP 10 :)
Zdroj: Dnes24.sk

Slováci si zo seba vedia spraviť srandu, o tom niet pochýb. Populárne sú vtipy o Východniaroch či Záhorákoch, čo však priamo Košice a okolie? U nás tomu inak nebolo v minulosti ale ani v dnešných dňoch. Pre zdvihnutie nálady si nenechajte ujsť vtipy, ktoré sme vybrali len pre vás, samozrejme, v rámci všetkej slušnosti.

Dohaduje sa Nemec, Američan a Košičan o tom, kto z nich má najťažšiu reč. Nemec hovorí: My máme najťažšiu – píšeme nein a čítame „nájn“. Američan hovorí: My máme najťažšiu – píšeme New York a čítame „ňú jork“. Košičan nato: To je nič, my píšeme Dargovských hrdinov a čítame „Furča“.

Ide Košičan po ulici a vidí chlapíka ako pije vodu z fontány na Hlavnej a kričí: Hej, ty, sluchaj tu, nepi tu vodu stej fontány, veď sú tam bacili! Chlapik kričí: Čooooooooo ja taa neepooočuuuuu­ujeeeeeeem. Košičan si pomyslí: Jáj on je z Bratislavy. Košičan kričí: Hej, ty, že pi tu vodu vodu pomaly lebo je studená!

Príde Jožko z Veľkej Idy za otcom a hovorí: „Ocec kup mi motorku!“ „Nemam peneži,“ odpovedá otec. Jožko na to: „Ta predajme macir.“ „Cooooo?“ pýta sa otec. „No co, mne už nekoji, tebe nestoji a pre sušeda ju chovac nebudzeme.“

Pricestuje Bratislavčan na košickú stanicu, zastaví prvého domorodca a pýta sa: “Prósim vás, áko sa íde do céntra mésta?”- na čo mu miestny odvetí: “Kamarat muj, ta s takym glupim prizvukom še ty živy do centra nikdaj nedostaneš!”

Košičan v lietadle:

  • „Znace co, ja mám take neščesce, dze som, tam še takoj coškaj staňe.“
  • Z reproduktora sa ozve: „Lietadlo havaruje, keďže sme nad morom, každý pasažier dostane píštalku na odháňanie žralokov.“
  • Východniar začne lamentovať: „Uvidzice, budz vyfasujem píščalku bez džúrky, abo natrafim na hluchoho žraloka.“

Stretnú sa dvaja Sobrančania: „Nazdar, ty skadzi idzeš taky vyobľikany?“ „Nooo, zo Silvestra.“ "Zo Silvestra?! Teraz začatkom septembra?“ "Ta vidziš… a ešte i ty me strimuj!“

Pridze Čech do Košickoho baru a prihutori še dzivčecu:

  • Vodkud seš?
  • Hej, dam sebe dvojitu.

Policajt pri kontrole za dedinou zastaví Košičana:„Pan vodič pil sce dačo?“ Košičan:„Čomu še me aspoň raz nespytace či nesom lačny?“

V obci Ruskov príde k dedinčanovi turista:

  • Prosím Vás, viete mi poradiť ako sa najrýchlejšie dostanem do Bratislavy?
  • Ste pešo alebo autom?
  • Autom.
  • Tak podľa mňa autom.

U Košicoch otvorili nový pivovar. Poslali vzorku novoho piva do Prahy na chuťové zhodnocene. Za dva týžde im pridze rozbor z Prahy s týmto obsahom. „Vaša kobyla je zdravá“.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM