Alexandra Kolínská Krimi

Dominik (18) vyvádzal v ťahanovskej drogérii: Vedúca ho načapala s nakradnutým tovarom, tínedžer ju napadol!

V rukách košických mužov zákona sa ocitol mladík (18). Podľa polície Dominik nakupoval drogériu bez zaplatenia a pri úteku dokonca zaútočil na predavačku!

Ilustračný obrázok k článku Dominik (18) vyvádzal v ťahanovskej drogérii: Vedúca ho načapala s nakradnutým tovarom, tínedžer ju napadol!
Zdroj: Policajný zbor SR

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom krádeže obvinil Dominika (18) z okresu Spišská Nová Ves (doposiaľ viackrát súdne trestaný za majetkovú trestnú činnosť). „Mladík v sobotu 4.4.2015 krátko po 12:00 hodine vošiel do jednej z predajní na Sídlisku Ťahanovce v Košiciach, kde ukradol tovar v hodnote viac ako 270 eur,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Pri pokuse o únik z predajne sa ho vedúca predajne pokúsila zadržať, pričom ju obvinený mladík fyzicky napadol a spôsobil jej zranenie s predbežnou dobou liečenia viac ako 42 dní. V tom čase sa v predajni nachádzal príslušník kriminálnej služby KR PZ Košice, ktorý ihneď ako spozoroval protiprávne konanie podozrivej osoby, v ďalšom konaní mu zabránil a privolal políciu,“ povedala Mésarová.

„Privolaná policajná hliadka podozrivého mladíka obmedzila na osobnej slobode a následne umiestnila do cely policajného zaistenia,“ dodala. Podľa policajnej hovorkyne, obvinený mladík tento čin (krádež) spáchal aj napriek tomu, že bol za taký čin v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdený. Muži zákona zároveň podali podnet na vzatie obvineného muža do väzby. V prípade dokázania viny mu za tieto skutky hrozí pobyt za mrežami na štyri až 10 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM