Futbal

Dominik Kružliak po zlom gréckom sne opäť na Slovensku: PREČO som si vybral FC Košice?

"Do budúcna mu neprajeme nič dobré." Takto sa rozlúčil grécky klub so slovenským obrancom. Dominik Kružliak si už našiel nový tím a bude obliekať dres FC Košice!

Ilustračný obrázok k článku Dominik Kružliak po zlom gréckom sne opäť na Slovensku: PREČO som si vybral FC Košice?
Zdroj: Facebook.com/FC Košice - oficiálna stránka

„Volos FC oznamuje obojstrannú dohodu o ukončení zmluvy s Dominikom Kružliakom. Do budúcna mu neprajeme nič dobré, ale určite si ho budeme pamätať,“ takéto vyhlásenie zverejnil grécky klub Volos FC na svojom webe.

Zarážajúce slová? Pre väčšinu určite, no Dominik Kružliak nie je jediný, ku komu sa tento grécky klub zachoval neprofesionálne a neúctivo. V tomto ohľade je Volos FC už takpovediac „známa firma“. Dôležité však je, že 27-ročný slovenský futbalový obranca má nový klub a je ním práve nováčik najvyššej slovenskej súťaže.

Podľa medializovaných informácií sa o neho zaujímal aj majstrovský Slovan. Prečo padla voľba na Košice? „Áno, bol v hre (Slovan, pozn. red.), ale k rešpektu voči Košiciam to nechcem nejako rozoberať. Košice boli pre mňa najlepšia alternatíva podľa môjho vnútorného pocitu. Tak som to cítil srdcom,” uviedol Kružliak v rozhovore pre Denník Šport.

V rámci neho odpovedal ja na otázku, do akej miery zavážili rozhovory s trénerom Antonom Šoltisom a kapitánom mužstva Erikom Pačindom.

„Do veľkej miery. Záujem Košíc bol evidentný. S ‚Pačim' sa poznáme. Pán Šoltis mi viackrát volal. Ak vám zavolá priamo tréner, tak vždy je to lepšie. Veľmi dobré informácie o klube som mal aj cez Miša Holeščáka. V kontakte som bol aj s pánom Turczykom. Mal som vnútorný pocit, že chcem ísť do Košíc a to bolo pre mňa to najdôležitejšie. Poznám veľa chlapcov z ligy, čo sme hrali spolu i proti sebe. Je tu výborná partia, čo je základ, aby sme boli súdržní na ihrisku a mali spoločný cieľ posúvať klub vpred,” vraví odhodlane Dominik Kružliak.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM