Tlačové správy

Doprajme si konečne luxus: Thajská masáž v Košiciach s novinkou!

To čo bolo pred pár mesiacmi pre mnohých z nás bežnou rutinou, je teraz, po pandemickej hrozbe, takpovediac luxusom. Netreba ale zabudnúť na potreby tela a dopriať mu relax. Košické štúdio Golden Kinnaree láka s novinkou: Delikátny dotyk kokosu.

Ilustračný obrázok k článku Doprajme si konečne luxus: Thajská masáž v Košiciach s novinkou!
34
Galéria
Zdroj: Golden Kinnaree

Je všeobecne známe, že thajská masáž poskytuje hneď niekoľko výhod pre naše zdravie. Posilňuje imunitný systém, zlepšuje krvný obeh a znižuje krvný tlak. Všetky tieto výhody spolu s príjemným autentickým prostredím košického salónu Golden Kinnaree povzbudia telo aj myseľ.

V čase reštrikčných opatrení, kvôli pandemickej hrozbe bolo zatvorené Golden Kinnaree zatvorené, tak ako všetky masážne salóny na Slovensku.Od 7. mája však opäť víta svojich verných aj nových zákazníkov.

Delikátny dotyk

„Rozhodli sme sa pridať do našich služieb novinku. Naši zákazníci si to rozhodne zaslúžia,“ hovorí majiteľka štúdia. „Inšpiráciu sme čerpali v starodávnych prameňoch. Voláme ju Delikátny dotyk kokosu. Táto masáž je obdobou Bylinnej Kráľovskej masáže. Kokosové masážne gule sú jedinečné prírodným vitamínom E, ktorý vyživuje, zjemňuje a revitalizuje pokožku a je obzvlášť vhodný pre ľudí s citlivou pokožkou,“ dodáva Krupárová.

„Sme veľmi hrdí na to, že masáže v našom štúdiu vykonávajú thajské masérky s dlhoročnou praxou,“ dodáva majiteľka štúdia Golden Kinnaree, ktoré sa pýši aj originálnym prostredím, plným harmónie a relaxu.

Základ Tradičnej thajskej masáže spočíva v akupresúre, kde pri cielenom zatláčaní na reflexné zóny na vašom tele masérky využívajú ruky, lakte a aj kolená. Popri tom poskytujú aj základné uvoľnenie od bolesti s následným strečingom, ktorý má za úlohu rozhýbať vaše stuhnuté svalstvo.

Verní tradíciám

Okrem Tradičnej thajskej masáže tu ponúkajú aj rôzne obdoby tejto masáže, pri ktorých môžete zrelaxovať po náročnom dni a načerpať novú energiu.

Medzi obľúbené masáže patrí aj Thajská olejová aromaterapeutická masáž, ktorá je miernejšou formou thajskej masáže a využíva trecie hmaty v kombinácii s akupresúrnymi tlakmi. Zákazník si môže vybrať aromaterapeutické oleje podľa vône.

Pre ľudí, ktorých trápi chrbát a majú sedavé zamestnanie v košickom štúdiu ponúkajú Thajskú masáž chrbta a šije a taktiež aj Kancelársku masáž.

Tieto masáže sa vykonávajú bez použitia oleja, prípadne len použitím oleja zmiešaného s uvoľňujúcim thajským balzamom. Samozrejmosťou je využívanie techniky z tradičnej thajskej masáže.

Prevažne v zimnom období, ale taktiež aj počas celého roka patrí medzi obľúbené masáže aj Bylinná Kráľovská masáž, pri ktorej masérky pracujú s plátenými vreckami, ktoré sú namiešané z viac ako 10 vzácnych bylín. Tieto bylinné vrecká sa najskôr nahrejú v parnom kúpeli a potom sa prikladajú na miesta, kde sa hromadí stres a napätie. Teplo a esenciálne oleje z byliniek vyživujú pokožku a tým zároveň stimulujú krvný obeh.

Objednajte sa

Podľa majiteľky štúdia Golden Kinnaree je ideálne ak sa na masáž objednáte dopredu. Môžete tak spraviť cez kontaktný formulár, alebo telefonicky na čísle 055/286 23 94

Pridajte sa na fb stránku Golden Kinnaree a buďte informovaní o všetkých novinkách

Golden Kinnaree v Košiciach: Nechajte sa rozmaznávať
34
Galéria
Zdroj: Golden Kinnaree

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Golden Kinnaree
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM