Aktualizované Anton Hrachovský Krimi

Dve havárie motorkárov v Košiciach a okolí: Zasahovali zdravotníci i požiarnici

Na východe Slovenska sa začiatkom víkendu stali dve nehody motocyklistov. Jedna sa odohrala priamo v Košiciach, druhá v okrese.

Ilustračný obrázok k článku Dve havárie motorkárov v Košiciach a okolí: Zasahovali zdravotníci i požiarnici
Zdroj: TASR

K dvom dopravným nehodám s účasťou motocyklov došlo v Košiciach a okolí v sobotu 26. októbra v obedňajších hodinách. Ako potvrdil dôstojník Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach, jedna sa stala za Cesticami – Dobogovom v smere do Čečejoviec, druhá na Moldavskej ceste.

Na oboch miestach došlo podľa slov operačného dôstojníka k zrážke motocykla s osobným motorovým vozidlom.

Na Moldavskej ceste bol vodič motocykla ošetrený posádkou rýchlej zdravotníckej pomoci, v Cesticiach na mieste nehody okolo 12:30 stále hasiči zasahovali, prítomní tu boli aj polícia a zdravotní záchranári.

Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, podľa doterajších zistení spôsobil dopravnú nehodu na Moldavskej ceste 34-ročný vodič osobného motorového vozidla z okresu Bardejov.

Muž, ktorý šoféroval vozidlo po Dunajskej ulici, nedal na križovatke s Moldavskou cestou motocyklu prednosť v jazde. „Vodič motocykla utrpel pri dopravnej nehode ťažké zranenia,“ doplnila Mésarová s tým, že bližšie okolnosti, presná príčina vzniku dopravnej nehody, ako i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Škoda bola vyčíslená približne na 1500 eur, požitie alkoholu u vodičov zistené nebolo.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM