Monika Földešiová Tlačové správy

E-knihu zvládnete darovať aj na Štedrý deň

Vianočné prípravy vrcholia a vy ste stále ešte nenakúpili dosť darčekov pre svojich blízkych. Nenechajte sa znervózniť nekonečným čakaním v rade, ale siahnite po knižnom darčeku – elektronickú knihu pošlete z pohodlia vášho domova do schránky obdarovaného takmer okamžite a to aj na Štedrý deň.

Ilustračný obrázok k článku E-knihu zvládnete darovať aj na Štedrý deň
Zdroj: Dnes24.sk

Hovorí sa, že knihou nikdy neurazíte. Iste aj to je jeden z dôvodov, prečo práve knihy zvykneme tak radi darovať svojim blízkym na Vianoce. Vďaka elektronickým knihám je tu dokonca už aj možnosť vybrať tento darček hoci aj na Štedrý deň a venovať ho priamo pod stromček. V prípade, že máte doma naozajstného knihomoľa, verte, že nepohrdne ani tisícou knihou do jeho vlastnej knižnice. Stačí sa len pri najbližšej návšteve nenápadne poobzerať po výtlačkoch, starostlivo uložených v policiach… Na druhej strane môžete potešiť aj ľudí, ktorí nečítajú jednu knihu za druhou, no veľmi radi zbierajú informácie o niečom, čo ich práve najviac zaujíma.

Iste má svoje neodmysliteľné čaro listovanie v papierovej knihe, jej ovoniavanie a dotyk s papierom. Avšak aj elektronické knihy si našli na Slovensku svojich čitateľov.Ak si kladiete otázku, či si e-knihy obľúbia vaši blízki, zvážte všetky ich výhody oproti papierovým knihám.

V prvom rade je to určite cena, pretože e-knihy bývajú spravidla až o tretinu lacnejšie než tlačené knihy. Poteší aj takmer okamžitá dostupnosť a čitatelia ich zbožňujú najmä pri cestovaní. Ideálnym zariadením na čítanie je elegantná čítačka e-kníh, ktorá váži len pár gramov.

Tieto sviatky nemusíte vystáť niekoľkometrové rady, ale môžete vyskúšať darovanie elektronickej knihy. V ponuke kníhkupectva Martinus.sk nájdete viac ako 5 000 titulov na stiahnutie. Darovať e-knihu určite zvládnete: stačí si vybrať tú najlepšiu na www.martinus.sk/eknihy. Po zakúpení pristane vo vašej e-knižnici v priebehu niekoľkých sekúnd. Potom už ju len jednoducho stačí odoslať obdarovanému.

Potešte svojich blízkych na Vianoce e-knihou, vyberajte si z ponuky viac ako 5 000 titulov a zahoďte starosti spojené s návštevou kamenných obchodov!

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Toto sú TOP dôvody, prečo čítať e-knihy
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM