Michal Lendel Rôzne

Exhokejista Košíc dobýja svet modelingu: Žiari na obálke svetoznámeho magazínu Vogue!

Bývalý košický hokejista Filip Hrivňák (20) sa rozhodol vymeniť ľadovú plochu za modelingové móla. O tom, že sa mu v tejto brandži darí, niet žiadnych pochýb. Povedané hokejovou terminológiou košickému rodákovi sa podaril parádny kúsok, keď sa dostal na obálku magazínu Vogue.

Ilustračný obrázok k článku Exhokejista Košíc dobýja svet modelingu: Žiari na obálke svetoznámeho magazínu Vogue!
Zdroj: Webnoviny.sk

Filip Hrivňák, ktorý v minulosti obliekal dres košickej juniorky, pred časom odišiel skúsiť svoje šťastie za oceánom a za veľkou mlákou skutočne uspel, hoci asi málokto by predpokladal ako. Hokejový dres totiž vymenil za najnovšie módne vychytávky.

194-centimetrov vysoký sympaťák aktuálne zažiaril na obálke francúzskej edície svetoznámeho magazínu Vogue. Ako pre portál Čas.sk potvrdila bookerka mužskej divízie agentúry Exit Model Management Dominika Svetíková, Filip je prvý Slovák a Čech, ktorý sa dostal na túto titulku.

„Jeho kariéra práve nabrala úplne iný rozmer a teraz už môžeme hovoriť o top modelingu. Navyše to fotil s dvojicou fotografov Mert Alas a Marcus Piggot, ktorí si dali naňho exkluzivitu do konca sezóny. Filip si tak bez ich zvolenia nemôže zafotiť s nikým iným,“ doplnila pre portál Svetíková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM