Tlačové správy

Farebná jeseň v košickej Galérii

Leto je už za nami a nastal čas pomaly nabehnúť na jesenný mód. Dni sú čoraz kratšie, počasie strieda slnko s dažďom, no napriek tomu máme jeseň radi.

Ilustračný obrázok k článku Farebná jeseň v košickej Galérii
3
Galéria
Zdroj: OC Galéria Shopping

Príroda nás aj v tomto jesennom období nabáda užiť si jej čaro na čerstvom vzduchu a vábi k cyklistike, behu či turistike. Neodmysliteľne k jeseni patrí aj zbieranie hríbov, prechádzka oranžovo-červeným lesom a deti, ktoré neúnavne zbierajú gaštany v parku. To sú veci, ktoré nám vždy vyčaria úsmev na perách.

Obchodné centrum Galéria Shopping ponúka všetko, čo potrebujete, aby ste sa aj v týchto chladnejších jesenných dňoch cítili komfortne a užili si jeseň plnými dúškami.

Či už sa rozhodnete pre módne oblečenie do jesenných ulíc mesta, alebo pre športové oblečenie na turistiku či iné outdoorove aktivity, u nás nájdete všetko pod jednou strechou. Nechýbajú ani predajne s kvalitnou obuvou, ktorá udrží Vaše nohy v suchu a teple počas upršaných jesenných dní.

Ak ale predsa radšej trávite jeseň vo vnútri, v pohodlí svojho domova, obchodné centrum Galéria Shopping ponúka množstvo predajní, kde nájdete vkusné bytové doplnky, ktoré zútulnia Váš domov.

Teplé deky a mäkučké vankúše v spojení so šálkou horúceho čaju, to sú veci, ktoré zahrejú Vaše telo, kým Vás na duši bude hriať pôžitok zo skvelej knihy.

Tým nejmenším by v upršanom jesennom počasí iste spravila radosť nová hračka, alebo spoločenská hra, s ktorou sa spolu zabavíte v kruhu rodiny.

Všetko potrebné pre spríjemnenie týchto jesenných dni nájdete u nás, v jednej z našich prevádzok, kde sa na Vás už teraz tešia milé pani predavačky.

Vaša Galéria Shopping

Jeseň v košickej Galérii
3
Galéria
Zdroj: OC Galéria Shopping

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: OC Galéria Shopping
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM