Lenka Fedorová Rôzne

Festival jedla v Košiciach: Tešiť sa môžeme na čokoládový kebab či pivá miestnych pivárov!

Milovníci dobrého jedla si prídu na svoje na unikátnom festivale pouličného jedla. Ten zažijú už čoskoro v centre metropoly východu.

Ilustračný obrázok k článku Festival jedla v Košiciach: Tešiť sa môžeme na čokoládový kebab či pivá miestnych pivárov!
Zdroj: Street Food Park

Festivaly s kulinárskou tematikou sú na východe Slovenska veľmi obľúbené. Kým v Košickej Novej Vsi sa bude onedlho súťažiť vo varení gulášu, v Starom meste sa chystá festival pouličného jedla. Na čo všetko sa môžeme tešiť tento rok?

Na parkovisku pre Kinom Úsmev sa aj tento rok predstaví dvadsiatka rozmanitých food truckov zo Slovenska aj z Poľska. Medzi nimi nebudú chýbať minuloroční obľúbenci, ako aj množstvo nováčikov.

Na festivale bude možnosť ochutnať burgre a hot dogy od výmyslu sveta, belgické hranolčeky, čokoládový kebab, mexické, japonské či ukrajinské špeciality, ale napríklad aj remeselné pivá od lokálnych výrobcov.

Svoje špecialitky budú pripravovať AkitaRamen ramen & noodles, CALAVERA Mexican Grill, Smile street food Salt'n'Pepa Foodtruck, Burger Bandits Food Truck, Bistro Tabačka a množstvo ďalších.

Street Food Festival sa uskutoční už 21. – 23. apríla tohto roku na parkovisku pred Kinom Úsmev na Kasárenskom námestí v Košiciach.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM