Tlačové správy

FOTO: Čerpacia stanica OMV má tri nové palivá

Medzi hnacími novinkami, ktoré si odteraz môžete „dotankovať“ na čerpacích staniciach OMV Slovensko, nájdete tri špeciálne chuťovky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Čerpacia stanica OMV má tri nové palivá
21
Galéria

Nie, nejde o ochutnávku pohonných hmôt pre vaše auto. Hnacími novinkami, ktoré sa rozhodne oplatí degustovať, je nový koncept občerstvenia v podobe trojice čerstvo pripravených snackov. Pre OMV Slovensko ich špeciálne pripravil známy šéfkuchár Braňo Križan.

Zdravé a chutné palivo pre všetkých, ktorí chcú narýchlo zahnať hlad a zároveň aj dbajú na kvalitu potravín, ocenia aj vegetariáni.

„Mojím zámerom bolo preniesť poctivo pripravené jedlo z taniera „do ruky“. Zároveň som musel myslieť na to, že možnosti prípravy jedla na čerpacích staniciach sú veľmi limitované a vymyslieť to tak, aby to fungovalo a naplnilo požiadavky kvality,“ hovorí šéfkuchár Braňo Križan.

Pre labužníkov

Omrzeli vás vákuovo balené bagety a máte radšej vôňu čerstvého pečiva? O dôvod viac pochutnať si aj na vegetariánskej novinke — jemnej špenátovej tortille plnenej hummusom a grilovanou zeleninou.

Tento zdravý variant z cícerovej nátierky patrí medzi výsostne zdravé potraviny, ktorú majú v obľube športovci a tí, ktorí dbajú na líniu. Hummus neobsahuje laktózu, je bohatý na vlákninu a obsahuje toľko proteínov, že úspešne zaháňa hlad a vyvažuje hladinu krvného cukru.

Majster šéfkuchár doladil chuťovky aj pre labužníkov kvalitného a voňavého mäska. „Pripravili sme aj sendvič Pastrami, kde je základom bohatá porcia hovädzieho mäsa, ďalej sviežu bagetu s pomaly pečeným, šťavnatým karí kuraťom v kombinácii s čerstvou zeleninou,“ prezrádza zloženie noviniek Braňo Križan.

Gastro novinky OMV Slovensko
21
Galéria

Palivo pre šoférov

Čerpacie stanice už dávno nie sú iba zastávkami na natankovanie pohonných hmôt do auta. Pre unavených vodičov či pocestných je to najmä miesto pre oddych, ku ktorému patrí dobré jedlo i káva.

„Ponuku občerstvenia na našich čerpacích staniciach sa snažíme neustále zlepšovať. Po minuloročnom úspechu nového sortimentu Hot snackov sme pre zákazníkov aj tento rok pripravili niečo špeciálne. Veríme, že nové produkty pripravené jedným z najlepších šéfkuchárov, Braňom Križanom, budú predstavovať skutočný kulinársky zážitok,“ hovorí Pavol Kajaba, gastro špecialista OMV Slovensko.

K dobrému jedlu patrí, samozrejme, aj ďalšie palivo — kvalitná káva. V sieti takmer poldruha tisíca čerpacích staníc OMV v deviatich krajinách sveta sa ročne vypije viac ako 30 miliónov šálok kávy. Ak budete na cestách, o čerstvé a chutné jedlo so šálkou talianskej kávy VIVA CAFE budete mať rozhodne postarané.

(PR článok)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM