Adam Stečák Rôzne

FOTO: Hlavnú ulicu obsadili vyšperkované veterány

Súčasťou podujatia Dni mesta Košice je aj akcia Cassovia Retro. V rámci nej zavítali do centra Košíc veterány a obsadili časť Hlavnej ulice.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Hlavnú ulicu obsadili vyšperkované veterány
16
Galéria
Zdroj: Adam Stečák

Milovníci veteránov si v tomto roku opäť prišli na svoje. Uplynulý víkend sa zišli v Šaci. Tentokrát to bolo v Košiciach pri príležitosti Cassovia Retro, a ide už o 17. ročník tohto podujatia.

Veterány budú vystavené na obdiv cez víkend od 3. mája až do 5. mája. Súčasťou podujatia bude registrácia vozidiel a slávnostný štart veteránov spojený s jazdou cez mesto.

Podujatie sa koná pod záštitou primátora mesta Košice Jaroslava Polačka a organizátorom je Veterán klub – Cassovia Retro.

Majitelia veteránov najmä z východného Slovenska, ale aj z Maďarska, Českej republiky sa tak môžu pochváliť, aké tátoše majú ukryté vo svojich stajniach.

Ich autá sú síce staré, ale aj plne funkčné a ešte stále obstoja na cestách. Medzi vystavenými automobilmi môžete vidieť značky ako Tatra, Fiat, Felícia, Mercedes a mnohé ďalšie. Nebude chýbať súťaž krásy veteránov a historických motocyklov, ktorá sa uskutoční už v nedeľu 5. mája pred budovou Štátneho divadla v Košiciach na Hlavnej ulici od 11:00 hodiny.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Cassovia Retro 2019
16
Galéria
Zdroj: Adam Stečák
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM