Krimi

FOTO: Pri nehode v okrese Košice-okolie sa zranili štyria ľudia

Štyria ľudia sa zranili pri dopravnej nehode v katastri obce Komárovce v okrese Košice-okolie, ktorá sa stala v piatok ráno.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Pri nehode v okrese Košice-okolie sa zranili štyria ľudia
2
Galéria
Zdroj: TASR

Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová, polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví.

„Podľa doterajších zistení 38-ročný vodič z okresu Košice-okolie viedol vozidlo značky Renault Twingo v smere od obce Mokrance do obce Buzica, kde pri prejazde pravotočivou zákrutou na mokrej namrznutej vozovke pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam, dostal sa s vozidlom do šmyku a plynulo prešiel cez protismer do priekopy,“ spresnila s tým, že auto následne narazilo do stromu a prevrátilo sa na strechu.

Pri dopravnej nehode sa traja ľudia zranili ťažko a jedna osoba utrpela ľahké zranenia. Požitie alkoholu u vodiča polícia nezistila. „Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz,“ dodala Mésarová. Bližšie okolnosti a presná príčina dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Nehoda Komárovce
2
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM