Alexandra Kolínská Rôzne

FOTO: Rozruch v predajni. Do košického obchodu vbehli polonahí ľudia!

Obchod so športovým oblečením v centre Košíc vyhlásil netradičnú akciu. Podmienkou bolo prísť oblečený maximálne v spodnej bielizni! Takmer nahí ľudia vyvolali v predajni poriadny rozruch. Pozrite si fotky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Rozruch v predajni. Do košického obchodu vbehli polonahí ľudia!
Zdroj: Dnes24.sk

Táto netradičná akcia pre odvážlivcov sa konala v jednom z košických nákupných centier. Išlo o letný výpredaj, kde sľúbili prvým dvadsiatim, ktorí prídu takmer nahí, že sa môžu u nich obliecť zadarmo. Prišlo ich takmer 50 či už v spodnej bielizni, alebo v plavkách. Naprázdno ale neobišiel nikto.

„Počet Košičanov, ktorí prišli v spodnej bielizni, nás milo prekvapil. Keďže podobná akcia bola na Slovensku prvýkrát, nevedeli sme, čo môžeme čakať a koľko Slovákov sa budem mať odvahu prísť sa ukázať,“ uviedla Martina Tučeková, marketingová riaditeľka spoločnosti.

Podľa nej mali Košičania najväčší záujem o značkové oblečenie, avšak väčšina ľudí, ktorí si dopredu veci vyhliadli, si aj tak v zmätku obliekli prvé, čo uvideli. „Zriedkavosťou neboli dámske tielka na pánoch a nohavice o 3 čísla väčšie alebo menšie.“ dodáva.

Na otázku, či v najbližšej budúcnosti plánujú podobná akciu, odpovedala: „Momentálne na našej facebookovej stránke prebieha hlasovanie. Zákazníci si hlasovaním sami určia, v ktorej predajni a v ktorom meste bude pokračovanie akcie.“

Foto: Peter Súľovský

Naháči v Košickom nákupnom centre
31
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM