Alexandra Kolínská Futbal

Futbalisti vykročili do sezóny správnou nohou: Hráči VSS Košice strúhali poklony fanúšikom

Košickí futbalisti majú prvé kolo DOXXbet ligy úspešne za sebou. Nielen, že poslali FK Haniska domov bez gólu, hráčov potešil aj hojný počet divákov a fanúšikov. Prečítajte si reakcie.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti vykročili do sezóny správnou nohou: Hráči VSS Košice strúhali poklony fanúšikom
Zdroj: TASR

VSS Košice porazili v prvom kole DOXXbet ligy futbalový klub Haniska 3:0. O góly sa postarali v prvom polčase Milan Dimun a v druhom polčase Boris Gáll s Mirom Viazankom. Hráčov potešilo na zápase až 2830 divákov.

Podľa oficiálneho webu košických futbalistov, viacerí boli v očakávaní, aká návšteva zavíta do Čermeľa na zápas 1. kola druhej najvyššej súťaže. „Rátalo sa, že príde viac ľudí z okolia. Veď pre neďalekú Hanisku to bola historická udalosť, no azda nik nepočítal, že príde takmer trojtisícova návšteva. príjemne prekvapení z nej boli aj samotní hráči. želali si, aby nešlo iba o výnimočnú udalosť, ale aby to vydržalo celú sezónu,“ uvádzajú na webe.

“Je to paradox, lebo v minulej sezóne by sme snívali o takejto návšteve… Bolo to derby. Určite prišli aj fanúšikovia z okolia Košíc. Návšteva nás potešila, ale či sa zopakuje aj v ďalších stretnutiach, to ťažko povedať,” poznamenal Miro Viazanko.

Aj ďalší hráči si užívali zápas pred takouto peknou návštevou. “Pravdupovediac, nečakal som som takú skvelú návštevu. Nezostáva mi nič iné, iba poďakovať fanúšikom a požiadať ich, aby ďalej chodili na naše stretnutia,” vystrúhal poklonu fanúšikom Boris Gáll.

“Určite nás veľmi potešilo, že nás prišlo podporiť toľko divákov. Boli by sme radi, keby stále chodili v takomto hojnom počte,” zaželal si Milan Dimun.

“Veľmi pekná návšteva na to, že ide o druhú najvyššiu súťaž. Aj touto cestou by som sa chcel poďakovať divákom, že nás prišli v takomto počte podporiť. Bolo to naozaj super,” pochválil fanúšikov František Pavúk.

A ako sa pozdávala návšteva na štadióne kormidelníkovi FC VSS Marekovi Fabuľovi? “Diváci boli fantastickí. Už len to, že v takomto počte prišli na prvý zápas, je niečo skvelé. Prajem si, aby čo najdlhšie chodili v takomto počte. Chápem, že celý zápas čakali, aby si zakričali gól, ale na druhej strane sa teším, že si napokon aj fanúšikovia prišli na svoje. Odvďačili sme sa im za to, že prišli v takom peknom počte.”

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR / www.fcvss.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM