Krimi Správy

Hasiči mali okolo Košíc niekoľko výjazdov: Nehoda aj priamo v meste

Hasiči na východe Slovenska mali počas nedele doteraz niekoľko výjazdov. Okrem menších zásahov boli aj pri viacerých dopravných nehodách.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči mali okolo Košíc niekoľko výjazdov: Nehoda aj priamo v meste
Zdroj: TASR

Ako TASR informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Košiciach, na križovatke ulíc Šafárikova trieda a Trieda SNP sa pred obedom zrazili dve motorové vozidlá. ,,Zo štyroch účastníkov nehody bola jedna osoba zranená," uviedol s tým, že ju previezli na ošetrenie do nemocnice.

Popoludňajšia nehoda dvoch osobných áut medzi Jasovom a Popročom si podľa jeho ďalších slov vyžiadala tri zranené osoby. Príslušníci HaZZ boli aj pri kolíziách v Strážskom v Michalovskom okrese, Vlachove v Rožňavskom okrese a tiež za obcou Ďurďošík neďaleko Košíc. Tie však boli bez zranení. Privolali ich tiež k odstaveniu energií a úniku plynu.

Operačná dôstojníčka KR HaZZ v Prešove pre TASR uviedla, že všetky dopravné nehody, pri ktorých boli, sa zaobišli bez zranení. Jedna sa stala v okolí Prešova, druhá pri Giraltovciach a tretia neďaleko Humenného. Vozidlo vyslobodzovali aj v okrese Kežmarok. Hasiči zasahovali tiež pri požiari kontajnera a sadzí v komíne.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM