Alexandra Kolínská Hokej

HC Košice vyhlásil netradičnú súťaž: Urobte si selfie a vyhrajte lístky na Ligu majstrov!

Fotografie selfie sú čím ďalej populárnejšie, preto košický hokejový klub HC Košice vymyslel netradičnú súťaž pre fanúšikov. Nemáte ešte vstupenku na prvý zápas hokejovej Ligy majstrov? Urobte si selfie a vyhrajte lístky rovno dva a nielen to.

Ilustračný obrázok k článku HC Košice vyhlásil netradičnú súťaž: Urobte si selfie a vyhrajte lístky na Ligu majstrov!
Zdroj: Dnes24.sk

HC Košice vymyslel pre hokejových fanúšikov unikátnu súťaž o lístky na zápas, ku ktorým vám pribalia aj jeden originálny puk CHL (hokejovej Ligy majstrov. „Súťaže na facebooku sú veľmi obľúbené a preto ani klub HC Košice nestojí bokom. Osobne to vnímam ako príležitosť získať vstupenku aj pre tých, ktorí si ju nemôžu zakúpiť z rôznych dôvodov. Dnes sú selfie veľmi obľúbené a populárne, takže verím, že mladí ľudia sa chytia a okrem súťaženia si užijú aj dobrú zábavu pri fotografovaní,“ povedal pre náš portál manažér HC Košice Vojtech Petty. Vaša selfie fotografia musí však splniť nasledujúce podmienky.

„Odfoťte sa spolu s našim bilbordom, banerom, plagátom alebo iným vizuálom na pozadí, ktorým vás HC Košice pozýva na zápasy CHL a pošlite nám do správy túto vašu fotografiu. Do SPRÁVY na našej oficiálnej stránke na facebooku nám svoje selfie fotografie zasielajte až do pondelka 17.8.2015 do 21:00 hod. Fotografie, na ktorých ste VY a náš vizuál CHL (nájdete ich v Auparku, v Optime a po celom meste),“ uvádza podmienky klub na facebooku.

Vyhrávajú až desiati

Každý FB profil môže zaslať iba jednu fotografiu a iba do SPRÁVY. Uznajú každú vašu fotografiu, na ktorej bude rozoznateľná čo i len časť pútača CHL a ktorá bude spĺňať minimálne kvalitatívne a nižšie uvedené podmienky.

„Vaše fotografie uverejníme v samostatnom albume na našej FB stránke. Vyžrebujeme desiatich z vás a každý výherca dostane od HC Košice DVE VSTUPENKY a JEDEN PUK CHL na prvý zápas proti Mníchovu (20.8.2015),“ informujú HC Košice.

Dôležité upozornenie

Za fotografiu (obsah jej zobrazenia) zodpovedá výlučne zasielateľ. „Napriek tomu si vyhradzujeme právo neuverejniť nevhodné alebo nekvalitné fotografie, plagiáty, zjavné podvrhy z internetu a pod., ako aj takéto fotografie kedykoľvek vymazať, rovnako aj fotografie poškodzujúce alebo ohrozujúce súkromie, práva autorské, osobnostné aj akékoľvek iné práva, a to kohokoľvek,“ upozorňujú.

Zaslaním fotografie taktiež dávate výslovný súhlas k jej zverejneniu na FB stránke HC Košice v zmysle uvedených pravidiel. Do správy so zasielanou fotografiou nezabudnite uviesť meno a priezvisko (keďže sa nemusia zhodovať s nickom) a telefónne číslo!

Foto: HC Košice

FOTO: Urobte si selfie a vyhrajte lístky na zápas HC Košice!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM