Lukáš Zavacký Futbal

Holanďania neuspeli na skúške vo VSS Košice: Klub rokuje s ďalšími hráčmi!

Svoju šancu nevyužili! Kvarteto Holanďanov opúšťa košické VSS a bude si musieť hľadať iný angažmán. Do klubu však môžu pribudnúť zaujímavé posily.

Ilustračný obrázok k článku Holanďania neuspeli na skúške vo VSS Košice: Klub rokuje s ďalšími hráčmi!
Zdroj: TASR

Slávnejšie mužstvo z metropoly východu absolvovalo pred začiatkom nového ročníka DOXXbet ligy niekoľko zápasov, z ktorých väčšinu dotiahlo do víťazného konca. Plánovaný duel s ukrajinským tímom v Užhorode neodohralo. Stretlo sa však s jediným zástupcom východu Slovenska v najvyššej slovenskej súťaži v minulom roku, s ktorým prehralo 0:5.

Čítajte tiež: Futbalisti košického VSS odohrali prípravné zápasy: Zaznamenali výbornú štatistiku!

„Po zápase v Michalovciach sme sa rozlúčili s útočníkom Stehlíkom a s obrancom Savičom. Rovnako tu už nie je ani Francúz Edmund či brankár Brza,“ povedal vedúci A-mužstva, Roman Šimko. A to nie je všetko.

Štvoricu futbalistov z krajiny tulipánov postihol rovnaký osud. Ian de Jager, Emilio Samsey, Luidjino Hoyer a Galid Belaazzani v Košiciach neuspeli. Káder však môžu posilniť iní hráči. „Naďalej rokujeme s Jarom Kolbasom. Podobné je to aj s Kamilom Karašom a Mišom Horodníkom, ktorí sa vrátili zo zahraničných skúšok,“ dodal.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/fcvss.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM