Michal Lendel Krimi

Otrasný zážitok detí v škole: Vyčíňanie podguráženého muža s nožom

Nepríjemné chvíle v areáli školy! Podgurážený muž podľa polície v areáli základnej školy najskôr s kuchynským nožom v ruke otravoval robotníka. Potom ním mával pred deťmi aj učiteľkami. Tie sa zľakli a spolu so školákmi ušli do budovy.

Ilustračný obrázok k článku Otrasný zážitok detí v škole: Vyčíňanie podguráženého muža s nožom
Zdroj: Webnoviny.sk

Príslušníci Obvodného oddelenia PZ Bohdanovce z prečinu výtržníctva obvinili 35-ročného muža z obce Slanec. „Tento sa včera okolo 12.00 hod. značne pod vplyvom alkoholu, na mieste verejne prístupnom, v areáli základnej školy, dopustil hrubej neslušnosti tým, že chytil za odev tam pracujúceho robotníka (23), pričom v ľavej ruke držal kuchynský nôž,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Muža sa podľa polície pýtal odkiaľ je a prečo sa opiera o lopatu a nepracuje. Robotník bol takto nútený odstúpiť a odisť preč. „Obvinený sa o hodinu v jedálni a následne aj pred vchodom školy v prítomnosti detí, z nožom v ruke, ktorým mával pred sebou, pýtal učiteliek či deti počúvajú. Učiteľky ako aj deti sa zľakli a ušli do budovy školy, kde sa uzamkli pred obvineným, ktorý sa snažil dostať do budovy,“ dodal Szabó.

Policajti muža zadržali a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM