Jakub Forgács Krimi

Polícia uzavrela cestu pri Jahodnej: Došlo na mieste k streľbe?!

Hlavný ťah smerom z Košíc na Spišskú Novú Ves v úseku Jahodná bol dnes od 10.00 h neprejazdný. Čo sa presne na mieste stalo polícia zatiaľ nechce konkretizovať.

Ilustračný obrázok k článku Polícia uzavrela cestu pri Jahodnej: Došlo na mieste k streľbe?!
Zdroj: Webnoviny.sk

Hlavný ťah smerom z Košíc na Spišskú Novú Ves v úseku Jahodná bol dnes od 10.00 h neprejazdný. Doprava bola odklonená po obchádzkových cestách a riadili ju policajti. V smere od Košíc bola obchádzka riadená cez Kysak a v smere od Spišskej Novej Vsi cez Malú Lodinu.

Podľa operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru, úsek cesty pri Jahodnej uzatvorila polícia, v jednom z áut sa tam mali nájsť zbrane. Ďalšie informácie hovoria o tom, že sa tam dnes ráno vraj strieľalo a na mieste mala zasahovať aj kriminálna polícia.

Podľa ďalších dostupných informácií na mieste boli dve havarované osobné motorové vozidlá. Minimálne jedno z nich, značky BMW, by údajne malo byť kradnuté. Polícia v interiéri tohoto vozidla objavila krvavé stopy. Informácie o obetiach na životoch, či zranených zatiaľ nie sú dostupné.

Udalosťami, ku ktorým dnes došlo na Jahodnej neďaleko Košíc, sa už zaoberá Národná kriminálna agentúra. Potvrdila to hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Andrea Dobiášová s tým, že v tejto chvíli nie je možné poskytnúť žiadne informácie. Stane sa tak najskôr na budúci týždeň.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM