Krimi

Hrôza na sídlisku KVP: Žena vypadla zo 7. poschodia zrejme pri umývaní okien! Svedkom bolo dieťa

Pravdepodobne umývanie okien je príčinou nešťastia na sídlisku KVP. Ešte v piatok predpoludním došlo k pádu 69-ročnej ženy z okna bytu na 7. poschodí na Bauerovej ulici v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza na sídlisku KVP: Žena vypadla zo 7. poschodia zrejme pri umývaní okien! Svedkom bolo dieťa
Zdroj: TASR

Podľa susedov Košičanka pred veľkonočnými sviatkami umývala okná a zrejme sa pošmykla alebo jej prišlo zle. O prípade informoval portál pluska.sk.

Nešťastie si mal ako prvý všimnúť chlapec, ktorý sedel na múriku pred blokom. Dieťa utrpelo šok a jeho krik zburcoval ľudí na sídlisku, ktorí pribehli na pomoc. Dôchodkyni však nedokázali pomôcť, žena zraneniam na mieste podľahla.

„Potom, keď uvidel, čo sa stalo, dostal hysterický záchvat. Kričal tak, že zburcoval ľudí z okolitých panelákov,“ uviedol pre portál ďalší zo susedov. Nebohá údajne dopadla pár metrov od betónového krytu kanála.

„Poverený príslušník obvodného oddelenia PZ Košice Sídlisko KVP začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Žena po páde na zem utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Privolaný obhliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil a nariadil pitvu. Bližšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania,“ uviedla pre Plus JEDEN DEŇ košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Ilustračné foto, TASR

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM