Michal Lendel Krimi

Hrôza v rómskej osade pri Košiciach: Vodiča prinútili zastaviť auto, rozbili mu okná a zbili palicami!

Neznámi páchatelia podľa mužov zákona zastavili auto na ceste v rómskej osade a následne z neho násilím vytiahli jeho šoféra (35), ktorého bili palicami po hlave. Napadnutá bola aj žena (57), ktorá skončila so zlomenou rukou.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza v rómskej osade pri Košiciach: Vodiča prinútili zastaviť auto, rozbili mu okná a zbili palicami!
Zdroj: TASR

Ochrancovia poriadku vyšetrujú skutok, ktorého sa dopustili doposiaľ nestotožnení páchatelia vo štvrtok krátko pred siedmou hodinou večer. Tí podľa polície fyzicky napadli 35-ročného obyvateľa Bidoviec.

„Muž premával svojím osobným motorovým vozidlom značky Škoda – Favorit po ceste v rómskej osade Bidovce v okrese Košice-okolie, kde ho prinútili zastaviť vozidlo. Následne na aute rozbili okná a z vozidla ho násilím vytiahli na cestu,“ povedal hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Alexander Szabó. Ako ďalej uviedol, poškodeného bili palicami po hlave, čím mu spôsobili tržné rany hlavy s dobou liečenia do 3 týždňov.

„Počas útoku napadli aj 57-ročnú ženu, ktorá poškodeného bránila. Palicou jej zlomili ruku, zo zranení sa bude liečiť do 28 dní," dodal Szabó. Poverený príslušník už začal trestné stíhanie vo veci prečinov ublíženia na zdraví a výtržníctva. Páchateľom za tento skutok hrozí až trojročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM