Lenka Fedorová Krimi

Hrôza v Ťahanovciach: Rušňovodič to už neubrzdil, muž zrážku neprežil!

Na košickej železnici došlo k veľmi smutnej udalosti. Podľa polície prišiel na železničnej zastávke Košice - Ťahanovce o život muž, ktorý skončil pod kolesami vlaku.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza v Ťahanovciach: Rušňovodič to už neubrzdil, muž zrážku neprežil!
Zdroj: TASR

„Ku skutku došlo dnes dopoludnia na železničnej zastávke Košice – Ťahanovce. K zrazeniu a usmrteniu doposiaľ stále neznámej osoby mužského pohlavia došlo podľa doterajších zistení tak, že muž stál vedľa koľajiska pred nástupišťom železničnej zastávky a náhle vstúpil do koľajiska pred prichádzajúci vlak od Košíc,“ informoval o tragédii hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

Podľa hovorcu rušňovodič aj napriek okamžitému použitiu zvukového výstražného zariadenia a rýchločinného brzdenia už zrážke nedokázal zabrániť. Požitie alkoholu u rušňovodiča nebolo zistené.

„Ohliadajúci lekár konštatoval smrť následkom zranení, cudzie zavinenie predbežne vylúčil a nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Polícia skutok dokumentuje ako prečin usmrtenia. Policajti pracujú na stotožnení nebohej osoby,“ dodal na záver Szabó.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM